Гъвкави системи за наблюдение с IP камера от TP-LINK

Гъвкави системи за наблюдение с IP камера от TP-LINK

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.02.2010, 6,533 показвания

Безжичният модел  TL-SC3130G позволява следене от всяка точка с Интернет достъп, включително от съвременен 3G телефон

Водещият производството на SOHO мрежово оборудване предлага универсална IP камера за изграждане на системи за наблюдение и охрана.  Моделът TL-SC3130G е гъвкаво решение за следене на дома, офиса или други обекти. Безжичната комуникация със скорост до 54Mbps позволява монтаж и на трудно достъпни места за конвенционалната Ethernet кабелна връзка.

След инсталация, TL-SC3130G може да бъде управлявана и следена от произволна точка с Интернет достъп или от 3G клетъчен телефон. Дефинирайки модела като „най-лесната за използване IP камера”, производителят е вградил функцията MSN View. Така можете да гледате картината от камерата направо в MSN-прозореца на вашия компютър или друга джаджа „закачена” към Web.

Освен базови функции като регистриране на движение и аларми по E-mail, в камерата са включени характеристики като 2-посочно аудио, двоен видеопоток за едновременно гледане и запис, и дори средство за откриване на грешки “Ping Watch Dog”, което прави TL-SC3130G едно наистина добре обмислено решение за наблюдение, съобщават от TP-Link.

„TL-SC3130G е интересно попълнение в гамата мрежови продукти на TP-LINK. Представете си само функцията 2-посочно аудио, с която можете да подадете възпираща команда към нежелан нарушител,” коментира с чувство за хумор Павел Врачев, мениджър продажби в Диджи Електроникс.

„Вече половин година Диджи Електроникс е официален дистрибутор на продуктите на TP-LINK у нас. Темповете на продажби непрекъснато нарастват. Сред мрежовите устройства на производителя най-продавани у нас са рутерите TL-WR340G, които са на най-достъпни ценови нива. Сред интересните и оптимални като цена/производителност можем да препоръчаме продуктите от 7хх серия от Wireless Lite N клас (до 150 Mbps),” допълва г-н Врачев.

Технически характеристики на IP камерата TL-SC3130G

 • 54 Mbps безжична комуникация.
 • 2-посочно аудио за дистанционна гласова комуникация.
 • MPEG-4/MJPEG двоен видеопоток за едновременно следене и видеозапис.
 • MSN View, за следене на картината от камерата в прозореца на чат-клиента.
 • 3GPP съвместимост за видео-наблюдение от 3G телефон.
 • 0.25” CMOS „progressive scan” датчик за ясни изображения дори при при ниска осветеност.
 • Софтуер за управление се „грижи” за 16 камери едновременно.
 • Защита на комуникацията чрез SSLv3/HTTPS криптиране.
 • Вградена Watchdog функция автоматично рестартира IP камерата при детектиране на грешки.
 • Съобщения за алармени ситуации (долавяне на движение) по e-mail.
 • Гарантирани 30 кадъра в секунда при VGA резолюция.

Допълнителна информация за мрежовите устройства на TP-LINK можете да намерите на http://www.tp-link.com/products/, или чрез официалния дистрибутор Диджи Електроникс: www.digi.bg.


Етикети: , , , , , ,Коментарите са забранени.