Президентът и изпълнителен директор на AMD д-р Лиза Су ще открие с ключови бележки събитието COMPUTEX 2019

Президентът и изпълнителен директор на AMD д-р Лиза Су ще открие с ключови бележки събитието COMPUTEX 2019

В раздел: Новини от на 2.04.2019, 1,806 показвания

Съветът за развитие на външната търговия на Тайван (TAITRA) обяви днес, че Международната пресконференция на изложението COMPUTEX 2019 (28 май – 1 юни) ще бъде открита с ключова информация от президента и изпълнителен директор на AMD д-р Лиза Су. Събитието COMPUTEX International Press Conference & CEO Keynote е насрочено за понеделник, 27 май в 10:00 ч. в зала 201 на Международния конгресен център в Тайпе (TICC), Тайван, с основна тема – „Следващо поколение високопроизводителни изчисления”.

Като откриващ CEO на COMPUTEX, д-р Лиза Су заяви:

„Като едно от най-важните събития в световен мащаб за нашата индустрия, очаквам с нетърпение всяка година COMPUTEX. За мен е чест през тази година да открия събитието и да предоставя нови подробности за следващото поколение високопроизводителни AMD платформи и продукти. С нашите партньори ще разкажем историята за това как водещите технологии и отворената екосистема са движеща точка на инфлексията в компютърните и индустриалните иновации и положително влияят на няколко важни пазара. “

Очаква се д-р Лиса Су да обяви, или да разкрие информация за поне четири продуктови линии на AMD. Начело на дневния ред е дългоочакваното 3-то поколение настолни процесори AMD Ryzen за цокъл AM4, които са базирани на микроархитектура “Zen 2” и мулти-чип модул (MCM) с кодово наименование “Matisse”. Това старт може да бъде последван от съобщение, свързано с второто поколение EPYC корпоративни процесори на компанията, базирано на MCM “Rome”.
Компютърните ентусиасти и геймърите са в очакване на втората голяма новина, този път от графичното поделение RTG, с технически подробности или цялостно разкриване на Radeon “Navi” – първата видеокарта на компанията, проектирана от самото начало за 7 nm технологичен процес.

Източник: Computex


Етикети: ,2 коментара

  1. 1 Гого // 02.04.2019 в 18:20

    Туй на снимката, ако е Лиза Су, нещо много мъжка ми се вижда.

  2. 2 Denislav Slavchev (acdc) // 03.04.2019 в 10:15

    Разбира се, че не. :D Това е СЕО-то на TAITRA (Уолтър Йех), който оня ден на пресконференцията е обаявил, че Лиса Су ще открива Computex 2019. Всъщност TAITRA е инициатор и организатор на изложението Computex.