Захранвания Super Flower Leadex 80Plus Gold- част 1

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 11.04.2019, 4,494 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Несъмнено Super Flower е един от най-добрите производители на PC захранвания, чиято Leadex платформа ги изстреля до върха преди шест години. Всичко това се случи благодарение на усилията и амбицията на компанията, да съчетае най-високо качество и производителност с достъпни цени, което се среща изключително рядко. Независимо, че първоначално платформата Leadex бе разработена с ефективност 80Plus Platinum, в последствие Super Flower пуснаха базирани на нея Titanium, Gold и Silver линии с модели, като последните два за сметка на малко по-ниска ефективност, предлагат доста по-атрактивна цена.
Super Flower станаха и основен OEM партньор на EVGA при PC захранващите блокове и посредством тяхната марка продаваха захранванията си и на щатския пазар. Независимо, че Super Flower имаха официален европейски вносител, трудно е да се каже, че имаха масово търговско присъствие на стария континент. До преди няколко години, индиректно посредством OEM моделите си за EVGA, марката придоби популярност и у нас. Захранванията на EVGA се радваха на висок интерес от страна на PC ентусиастите и хората търсещи максимален баланс между цена и качество.
Преди няколко години Super Flower пусна второ поколение на платформата (Leadex II), с която ще ви запознаем във втората част на тази статия, но независимо от това, до ден днешен продължават да се произвеждат моделите базирани на класическата Leadex платформа. Понастоящем продуктовата линия Leadex Gold се състои от пет модела с мощност от 550 W до 1300 W и ние ще направим бърз преглед на най-малкия (550 W) и най-големия модел (850 W).Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Характеристики
  3. Поглед отблизо - екстериор
  4. Поглед отблизо - интериор
  5. Тестови резултати


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети:Един коментар

  1. 1 pitajax // 01.05.2019 в 10:33

    Много полезно, благодаря

Коментари: