Захранвания Super Flower Leadex 80Plus Gold- част 1

Захранвания Super Flower Leadex 80Plus Gold- част 1

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 11.04.2019, 4,063 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Поглед отблизо

 

 

 

Линията захранвания Leadex са със стандартен ATX форм-фактор, с размери 150mm x 86mm x 140mm. От едната страна на корпуса има щамповано лого на Super Flower, а от другата се намира стикера обичаен за всяко PSU, в който са описани спецификациите на изходните напрежения и допустимите натоварвания, както и сертификатите и стандартите, които покрива продукта.
Маркировката на продуктовата линия (Leadex) може да се види от горната страна, където е разположена решетката за вентилатора. Характерно за всички захранвания на Lidex е, че вентилаторната решетка е с форма оксагон и щампована в самия корпус, а не е отделен елемент.
Винтовете, които се използват за сглобката на корпуса, както и за закрепването на вентилатора са тип Torx (еврейска звезда). Налична е също гаранционна лепенка, така че евентуално разглобяване на Leadex ще ви лиши от гаранция.

Тъй като Leadex е с напълно модулно захранване, на челната му страна е разположен голям терминал с гнезда за включване на модулните кабели. Налични са общо десет гнезда за свързване на кабели. На терминала с конекторите е разположен и превключвателя ECO/Auto, който дава възможност на потребителя да избере един от двата режима на работа. В режим ECO, вентилаторът е изключен докато натоварването и температурата са под определена стойност. Тоест при ниско натоварване, захранването ще работи в пасивен режим. Режимът ECO е познат и като режим Hybrid (използван от други производители). При режим AUTO вентилатора работи постоянно, даже и при минимално натоварване, като оборотите му на въртене са в пряка зависимост от натоварване/температура.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Характеристики
  3. Поглед отблизо - екстериор
  4. Поглед отблизо - интериор
  5. Тестови резултати


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети:Един коментар

  1. 1 pitajax // 01.05.2019 в 10:33

    Много полезно, благодаря