AMD стартира 2-ро поколение AMD Ryzen™ PRO и AMD Athlon™ PRO мобилни процесори за новите бизнес лаптопи от стартов до висок клас

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.04.2019, 1,493 показвания

 

  • Ноутбуци с AMD Ryzen PRO и AMD Athlon PRO от HP и Lenovo осигуряват ефективна производителност, защита на ниво чип и живот на батерията достатъчен за цял работен ден – 

 

Санта Клара, Калифорния, САЩ, 8 април 2019 г.Днес AMD (NASDAQ: AMD) обяви най-новите попълнения на PRO процесорната гама: 2-ро поколение AMD Ryzen PRO мобилните процесори с Radeon™ Vega графика и AMD Athlon™ PRO мобилните чипове с Radeon Vega графика. Те са предназначени да осигурят на бизнес потребителите ефективна производителност, сигурност, надеждност и управляемост от корпоративен клас. С тях глобалните РС производители ще могат да създават разнообразни бизнес системи – от висок клас ноутбуци за професионалисти до лаптопи за ежедневни задачи. Още това тримесечие се очакват корпоративни мобилни системи от HP и Lenovo, като към тях ще се присъединят и други ОЕМ-и в течение на годината.

 

“Съвременните РС потребители очакват границите между професионална и лична работа с компютъра практически да не бъде доловима, а ползувателите на бизнес ноутбуци искат да използват най-съвременни характеристики като 3D моделиране, редактиране на видео, работа с множество дисплеи и многозадачност, за да извършват повече работа за по-малко време,” каза Саид Мошкелани, старши вицепрезидент и управител на поделението Client Compute в AMD. “С мобилните процесори AMD Ryzen PRO и Athlon PRO, AMD предлага точната производителност, характеристики и избор на OEM-и и бизнес потребители, в съчетание с необходимите производителност, защита и професионални функции за безпроблемно разполагане на машините в една организация.”

2-ро поколение Ryzen PRO мобилни процесори:

Изградени по 12nm технологичен процес, новите мобилни процесори AMD Ryzen™ PRO 3000 серия предлагат най-добра в класа производителност, като предлагат до 16% повече многонишкова производителност от конкурентните предложения.

По-конкретно, новите мобилни процесори AMD Ryzen PRO осигуряват:

  • до 12 часа обща офис работа или до 10 часа възпроизвеждане на видео,
  • до 14% по-бързо създаване на съдържание и ускоряване на ежедневните офис приложения с вградената Radeon Vega графика, от 3D моделиране до видео редактиране,
  • мощни функции на защита на всички Ryzen PRO процесори с вграден в силиция AMD ко-процесор за сигурност,
  • и 18-месечен срок на стабилност на имиджите, 24-месечен срок наличност на процесорите, качество от бизнес клас, управляемост от корпоративен клас, и 36-месечна ограничена гаранция за производителите на системи.

 

AMD също предлага “Zen”-базирани Athlon PRO мобилни процесори, с което добавя още избор от мобилни предложения в целия бюджетен спектър.

Поддържащи източници

 

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, и Facebook и Twitter страниците на компанията.


Етикети: , ,Коментари: