Изцяло ново ниво на потапяне: MMD пуска 32“ 4K UHD геймърски монитор за конзоли Philips Momentum с Ambiglow

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.04.2019, 2,058 показвания

 

Амстердам, 11-ти април, 2019 г. MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви пускането на новия Philips Momentum 326M6VJRMB – 32-инчов гейминг модел за конзоли. Той предлага безпрецедентно ниво на потапяне в действието за играчи със своята 4K UHD резолюция, 60 Hz честота на опресняване и Ambiglow технология, която разширява геймърското преживяване и извън екрана. В допълнение, Philips Momentum осигурява супер ясни и живи изображения, благодарение на DisplayHDR 600, Adaptive-Sync и малкото входно закъснение. С поддръжка на DTS Sound™ и съвременен, привлекателен дизайн Philips Momentum буквално държи играчите на прага на виртуалния свят.

Визуално преживяване от следващо ниво

Снабден с UltraClear 4K UHD резолюция с 3840 x 2160 пиксела и VESA-сертификат DisplayHDR 600, Momentum 32” кани играчите да скочат направо в действието. Технологията Ultra Wide-Color осигурява разширен спектър от пищни цветове, подобряващи всяко изображение с по-брилянтни и завладяващи зелено, червено и синьо. В допълнение на подобрената прецизност и баланс Philips Momentum 326M6VJRMB гарантира, че геймърското преживяване е безупречно гладко. Технологията Adaptive Sync осигурява картина без накъсване, така че потребителите могат да се насладят на момента и да получат максимума от всяка игрова сцена.

Напълно поглъщащо забавление

За да подсили ефекта на потапяне в действието Philips Momentum 326M6VJRMB използва иновативната технология Ambiglow, която създава подлежащ на настройка адаптивен ореол от светлина зад монитора разширява действието извън екрана, за да направи филмите, игрите и други забавления още по-приятни. И тъй като звукът играе много важна роля при забавленията, DTS Sound™ функцията оптимизира виртуалния съраунд звук на монитора и предлага подчертаване на диалога, богат бас и високи звукови нива без изкривявания.

Гарантиран оптимален комфорт

Зрителният комфорт е много важен и затова Philips Momentum 326M6VJRMB предлага множество решения, проектирани запазят здравето на потребителя. Режимът LowBlue защитава очите от сини светлинни лъчи с къса дължина на вълната, а стойката на монитора предлага накланяне в обхват -5/20 градуса, както и настройка по височина до 110 мм за по-добър ергономичен комфорт.

Philips Momentum 326M6VJRMB е наличен на препоръчителна крайна цена от 1169 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. Чрез своята мрежа от локални търговски екипи MMD работи с всички основни IT дистрибутори и риселъри.
http://www.mmd-p.com


Етикети: ,Коментари: