Силата на докосването: MMD пуска интерактивния дисплей Philips 222B9T със SmoothTouch

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.04.2019, 1,940 показвания


MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори анонсира пускането на модела Philips 222B9T 22-инчов LCD монитор със SmoothTouch. Снабден с капацитивна 10-точкова тъч технология, стилус, защита IP54 срещу прах и вода, широк набор от конектори и гъвкава стойка за лесно пренасяне, този универсален монитор представлява висококачествено и функционално решение за магазини, точки на продажба (POS), забележителности (POI), хотели, ресторанти и образователни учреждения.

Интерактивност без усилия

Philips 222B9T Touch Monitor осигурява плавно и просто интерактивно взаимодействие, благодарение на напредничави технологии като SmoothTouch, която гарантира естествена обратна връзка, осигурена от projected capacitive (PCAP) 10-точкова тъч технология, която позволява писане с 10 пръста, споделяне на проекти със състуденти или интерактивни игри с много играчи. Снабден с усъвършенствана IP54 защита срещу допир, вода и прах, този монитор е готов за интензивна употреба в широк набор от среди.

Върхово качество на картината

Със своя 16:9 Full HD дисплей Philips 222B9T предлага на потребителите зрително удоволствие от кристалните детайли, оптималната яркост и искрящите цветове, които създават реалистични изображения. В допълнение, технологията Philips SmartContrast за автоматична настройка на цветовете и интензивността на подсветката цели постигане на възможно най-добре изглеждащи изображения, независимо дали става дума за снимки, видео или игри. Тази иновативна функция включва и удобен Economy режим, който спомага за постоянно намаляване на потреблението на енергия.

Комфорт и свързаност

Philips 222B9T е проектиран с мисъл за комфорта на потребителя. Покритието на екрана против отблясъци, LowBlue режимът и технологията Flicker-Free дават оптимална картина, а стойката Philips SmartStand предлага структура под формата на буква Z, която позволява на потребителите да повдигат, спускат и накланят екрана до позицията, която им подхожда най-добре. Свързаността също е ключово предимство на модела, което предлага на потребителите удобството на множество входове като VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4, както и скоростта, и мощта на USB 3.1.

Лесният за използване тъч монитор Philips 222B9T, който подобрява производителността, ще бъде наличен след средата на април на препоръчителна цена от 529 лв. с ДДС.

Повече за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. Чрез своята мрежа от локални търговски екипи MMD работи с всички основни IT дистрибутори и риселъри.
http://www.mmd-p.com

 


Етикети: ,Коментари: