AMD отбелязва своя 50-ти юбилей с пускането на ‘Gold Edition’ AMD Ryzen процесор и AMD Radeon VII графична карта, AMD50 пакет с игри и други инициативи

AMD отбелязва своя 50-ти юбилей с пускането на ‘Gold Edition’ AMD Ryzen процесор и AMD Radeon VII графична карта, AMD50 пакет с игри и други инициативи

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.04.2019, 2,103 показвания


Златните издания на AMD Ryzen™ 7 2700X процесор и AMD Radeon™ VII графичната карта включват купон с код за безплатни копия на The Division® 2 Gold Edition и World War Z –

 

Глобалните търговски вериги ще предлагат специални сделки за избрани AMD продукти по време на промоционния период на AMD50 от 29 април до 8 юни 2019 г.

Санта Клара, Калифорния, 29 април 2019 г.Днес AMD (NASDAQ: AMD) дава начало на честването на своята 50-та годишнина. Компанията стартира своя празник с пускането на ‘Gold Edition’ варианти на процесорите AMD Ryzen 7 2700X и графичните карти AMD Radeon VII. За да отбележи своята богата история на иновации в гейминга и високопроизводителните изчислителни среди, AMD предоставя на клиентите си уникалната възможност да се сдобият със специални версии на своите топ продукти, както и с безплатни игри, и други.

“В продължение на половин век AMD движи напред границите на възможното в света на високопроизводителните технологии, за да създаде нови изживявания и възможности за стотици милиони хора по света,” каза Джон Тейлър, главен маркетинг директор на компанията. “Ние празнуваме този момент с нашите фенове в цял свят, които ни вдъхновяват да продължаваме напред в този дух за следващите 50 години до 2069-та и след това.”

С новите Златни издания на AMD Ryzen AMD Radeon продуктите AMD кани своите привърженици да отпразнуват съвместния си път с компанията. Оптимизиран за геймъри, създатели на съдържание и хардуерни ентусиасти, процесорът AMD Ryzen 7 2700X е след най-продаваните продукти за ентусиасти в търговските вериги. Освен това, AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition носи подписа на СЕО на компанията д-р Лиса Су, както и специална, златна AMD50 опаковка за отбелязване на кръглата годишнина.

Графичната карта AMD Radeon VII Gold Edition е с яркочервен корпус и златна AMD50 опаковка. Първата в света 7nm геймърска карта предлага изключителна производителност за най-новите AAA и еСпорт заглавия, както и за VR приложения.

Закупилите Gold Edition AMD Ryzen процесори и AMD Radeon графични карти в периода 29 април – 8 юни 2019 г. ще получат също:

  • AMD50 игри: Геймърите закупили Златни версии на продуктите, както и други избрани варианти на AMD Ryzen чипове, Radeon графични карти, или РС-та с определени Ryzen процесори и Radeon графика, ще получат купон с код за безплатна PC версия на World War Z. Те също така ще получат и купон с код за безплатна PC версия на Tom Clancy: The Division® 2 Gold Edition1, която включва Сезонен пропуск за Година 1 с едноседмичен ранен достъп до всички епизоди от Година 1, 8 класифицирани задания и награди за задания (трофеи за раницата); моментално отключване на три нови специализации с тяхното пускане, екипировка за агент-охранител и допълнителни награди, както и ексклузивна AMD50 лента за ръката по време на игра. За допълнителна информация, моля, посетете страницата на AMD50 .
  • AMD50 тениска и стикер с автограф от д-р Лиса Су: За отбелязване на този толкова важен юбилей на компанията, Златните версии на AMD Ryzen и Radeon ще включват и AMD50 стикер подписан от CEO на AMD д-р Лиса Су, както и купон за получаване на безплатна AMD 50 тениска2.

Специални сделки с AMD продукти на Best Buy и други търговски вериги

Няколко световни търговски вериги планират да предлагат специални сделки с избрани продукти на AMD за промоционния период 29 април – 8 юни. Например, Best Buy стартира еднодневна AMD 50 юбилейна разпродажба на 1 май 2019 г., като предлага до $150 USD отстъпка за избрани AMD продукти, включително AMD-базирани лаптопи и десктоп РС, Ryzen процесори и Radeon графични карти. Промоцията е само за Best Buy клиенти в САЩ.

Посетете сайтовете на местните търговски вериги, както и Best Buy на 1 май за допълнителна информация относно промоционните оферти.

Цени и наличности                                                                                   

Процесорът AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition е наличен сега за ограничен период, на цена $329 USD (препоръчителна крайна цена в САЩ), за избрани страни в Северна АМерика, Латинска Америка, Европа, континентален Китай и Азиатско-Тихоокеанския регион. Графичната карта AMD Radeon VII Gold Edition е налична сега за ограничен период за $699 USD (препоръчителна крайна цена в САЩ), от AMD.com и JD.com. посетете AMD50 сайта за допълнителна информация.

Поддържащи източници

  • Научете още за Пакета с игри AMD50, както и за AMD Ryzen и AMD Radeon Gold Edition продуктите тук
  • Научете още за историята от иновации на AMD тук
  • СТанете фен наAMD Ryzen и Radeon във Facebook
  • Следвайте AMD Ryzen и Radeon в Twitter

 

За AMD

От 1 май 1969 г. AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, и Facebook и Twitter страниците на компанията.

©2019 Advanced Micro Devices, Inc.  Всички права запазени. AMD, логото AMD Arrow, Radeon, Ryzen и техните комбинации са търговски марки на Advanced Micro Devices, Inc. Другите имена са използвани само с информационна цел и могат да бъдат търговски марки на съответните собственици.

1 Ограничение от едно игрово заглавие на купувач. Избраните продукти включват AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition, Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G, Radeon VII Gold Edition, Radeon VII, RX Vega серията, RX 590, RX 580, или RX 570. Комбинацията с каквато и да било друга промоция е забранена. Предложението е валидно само чрез участващите търговски вериги. За клиенти навършили 18 години. След покупката продуктът трябва да бъде инсталиран на система, от която да се поиска купона с код. Приложими са ограничения по местоживеене и други. Пълните условия на промоцията са на: www.amdrewards.com/terms.
2 Офертата не е налична във всички страни. Купон-кодът е валиден за една (1) тениска с дълги ръкави AMD 50ти юбилей на https://www.amdrewards.com/amd50. Ограничение от един код на едно лице, на домакинство, на имейл. Важи за еднократно ползване онлайн. Отстъпките важат само за продукта, и изключват стойността на такси за гифт-карти, опаковка и пощенски услуги. Не може да се комбинира с други оперти. Офертата не се прехвърля и не може да се препродава, не е валидна за пари в кеш или кешов еквивалент. Същата подлежи на промени. Компанията не отговаря за изгубени или откраднати кодове. Клиентът отговаря за всякакви данъци и такси наложени от тяхната страна на покупка.


Етикети: ,Коментарите са забранени.