HP помага на организациите да намалят бизнес риска с прозрачно управление на записите

HP помага на организациите да намалят бизнес риска с прозрачно управление на записите

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.03.2010, 3,229 показвания

HP представи нова система за управление на записите (Records Management), която позволява на клиентите да намалят значително бизнес риска, свързан с увеличаващите се изисквания за законово съответствие и прозрачност.

HP TRIM 7 позволява на организациите прозрачно да управляват всички свои записи на SharePoint Server в една единствена среда, независимо от източника. Това включва както документи, така и информация от SharePoint Server блогове, wikis, дискусии, календари и други.

Широкото прилагане на Microsoft SharePoint Server дава възможност за консолидиране и опростяване на управлението на съдържанието, съхранено на различни SharePoint инсталации. HP TRIM 7 позволява прозрачното прихващане, търсене и управление на всички типове физическа или електронна бизнес информация, включително Microsoft Office SharePoint Server 2007 и следващата версия SharePoint Server 2010.

”Ние сме доволни да видим, че HP TRIM разширява приложенията на SharePoint платформата. За нашите общи клиенти това предоставя великолепна възможност за реализиране на инвестиции в двете технологии,” заяви Триша Буш, директор на Microsoft SharePoint. “Това показва ангажимента на двете компании за откритост и възможности за работа в една среда в сферата на управление на съдържанието.”

HP TRIM 7: Прозрачно управление на записите за продукти и технологии Microsoft SharePoint

HP TRIM 7 е напреднало решение за управление на записите, изградено на базата на 24 години опит и най-добри практики. За да помогне на клиентите на SharePoint Server, HP TRIM им предоставя два модула: HP TRIM Records Management за SharePoint и HP TRIM Archiving за SharePoint.

Модулът HP TRIM Records Management подобрява управлението на бизнес записите чрез предоставянето на лесен достъп до цялото съдържание на SharePoint Server включено в HP TRIM, направо от SharePoint Server Workspace. В допълнение, сертифицирането на HP TRIM’s по стандартите на Министерството на отбраната на САЩ означава, че клиентите получават най-високото ниво на контрол и защита на корпоративното съдържание.

Модулът HP TRIM Archiving помага на клиентите да редуцират риска от загуба на данни, когато взимат ресурси за съхранение на данни или системни нужди от SharePoint Server. Този модул архивира специфични обекти в SharePoint Server или цялостни сайтове от SharePoint Server в HP TRIM. Това става дискретно и позволява на клиентите да използват сайтовете от SharePoint Server офлайн, като същевременно имат достъп до информацията.


Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.