Ревю на ADATA XPG Spectrix D80

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 3.05.2019, 5,331 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


 

Конкуренцията на геймърския пазар е доста сериозна, поради множеството играчи, които се опитват да вземат своето парче пай от него. Силите са толкова изравнени, че за да постигнат своите цели, се налага да бъдат доста изобретателни и да измислят нестандартни начини, с които техните продукти да изпъкнат над останалите. С особена сила това може да се види и при DIMM модулите памети, каквито ще разгледаме в този материал.
Очевидно мигащите и променящи си цветовете подсветки (RGB) вече не са достатъчни, за да изпъкне даден продукт. Именно поради тази причина компании, като ADATA например са измислили и по-атрактивен метод за оформление на някои свои продукти.
Преди известно време, разгледахме комплекта DDR4 памет XPG Spectrix D41 на ADATA, който се характеризира със стилния си дизайн и своята RGB подсветка, но и всички останали конкуренти предлагат подобни RGB модели, така че на този модел му беше трудно да изпъкне над повечето други предлагани модели, с нещо по-специално в дизайна си, освен с разумната си цена.
Днес обаче ще разгледаме един по-висок модел DDR4 памет в продуктовата линия на ADATA, а именно XPG Spectrix D80, който в никакъв случай не е нов (на около година), но за сметка на това, освен всички стандартни характеристики предлага и една отличителна черта, с която ADATA се опитва да го открои над останалите конкуренти.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Спецификации и опаковка
  3. Поглед от близък план
  4. Тестова система и резултати
  5. Финални думи


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Гого // 04.05.2019 в 17:32

    Скъпичка е, за същите пари, че и по-евтино, се намират комплекти 3200 С14.

Коментари: