AMD ще стриймва “Next Horizon Gaming” от E3 2019, за да демонстрира следващо поколение геймърски продукти

 AMD ще стриймва “Next Horizon Gaming” от E3 2019, за да демонстрира следващо поколение геймърски продукти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.05.2019, 1,537 показвания

 

–  Събитието за феновете ще разкрие нови изделия на компанията, които ще влязат в компютри, игрални конзоли и облачни системи през следващите години. Водещи разработчици ще покажат невиждано до момента игрално съдържание

Санта Клара, Калифорния, 14 май 2019 г.AMD (NASDAQ: AMD) днес обяви, че ще организира свое събитие, което ще бъде предавано поточно по интернет, по време на E3 2019 в Лос Анжелис, за да вдигне завесата пред новото поколение геймърски продукти. Домакин на  AMD “Next Horizon Gaming” ще бъде by creator Джеф Кейли, създателят на The Game Awards . То ще се проведе в The Novo и ще се предава на живо в понеделник, 11 юни, от 1 ч. през нощта българско време.

По време на Next Horizon Gaming президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су ще даде подробности за бъдещи нови продукти и технологии, които ще влязат в геймърски компютри и конзоли, както и в облачни инсталации през следващите няколко години. В събитието ще вземат участие водещи разработчици на игри, които ще разкрият предварителна информация за някои от най-очакваните нови заглавия за тази година.

Феновете на AMD, представителите на пресата и обществеността са поканени да посетят Next Horizon Gaming на E3 2019. Участниците в изложението могат да се регистрират за събитието на AMD тук още от днес. Предаването на живо може да се гледа в YouTube канала на AMD , както и във Facebook страницата на компанията. Запис на съботието ще може  да се гледа няколко часа след неговото приключване.

Поддържащи източници

  • Научете още за дейностите на AMD по време на E3 тук
  • Следвайте AMD в Twitter на@AMD
  • Станете фен на AMD във Facebook

 


За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

©2019 Advanced Micro Devices, Inc.  Всички права запазени. AMD и логото AMD Arrow, са търговски марки на Advanced Micro Devices, Inc. Другите имена са използвани само с информационна цел и могат да бъдат търговски марки на съответните собственици.


Етикети: , ,Коментарите са забранени.