“Свалете” Stone Giant DX11 технологичното демо на BitSquid и Fatshark

“Свалете” Stone Giant DX11 технологичното демо на BitSquid и Fatshark

В раздел: Блог от на 26.03.2010, 7,493 показвания

След като получих доста запитвания тук и във форума, реших все пак да зарадвам ентусиастите (какъвто съм и аз) и да сложа линк за даунлоуд на новото DX11 технологично демо на BitSquid и Fatshark, Stone Giant.

Имайте предвид, че това е версия предназначена за ползване от  представители на пресата и все още не е финалният вариант на програмата. Предполагам, че финалният вариант ще съдържа по-user friendly интерфейс от сегашната “демо” версия.

Файла който качвам е само-разархивиращ се файл. За да пуснете демото трябва да имате инсталиран последният DirectX ъпдейт от Microsoft. След като разархивирате архива трябва да стартирате някой от bat файловете според желаната от вас разделителна способност в която искате да  пуснете демото. След стартирането на bat файла и зареждането на програмата трябва да натиснете “Enter” за да се стартира и самото демо. Ако искате да пуснете програмата в тестов режим, трябва да натиснете клавиша F4 (което ще активира брояча на кадри) и след това отново да натиснете “Enter” за да стартирате демото от начало.

Можете да свалите само-разархивиращият се файл от ТУК (линка вече не е активен).

BTW – току що ми писаха от BitSquid да махна демото от сайта, защото не е финална версия и не може да се “споделя” с публиката :). Ще чакаме официалната версия. До тогава – махам линка…

Добрата новина е, че финалната версия на Stone Giant демото ще е достъпно за публично сваляне до една седмица – това е информация директно от CEO на BitSquid – Мартин Вахлунд (Martin Wahlund)!


Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 Веселин Вълков/veso79 // 26.03.2010 в 18:14

    Красиво е. С моята система при дефолт на видеото – 1920х1080 – 27 кадъра средно.