Вече е налична мобилна весрсия на Business Intelligence приложението QLikView и за Android

Вече е налична мобилна весрсия на Business Intelligence приложението QLikView и за Android

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.03.2010, 4,003 показвания

Важните бизнес отговори вече са достъпни и в движение през интерактивен и гъвкав интерфейс

Какво: QlikTech, водеща компания за Business Intelligence (BI), обяви днес пускането на пазара на своето аналитично приложение QlikView за Android. QlikView за Android е първото BI приложение за потребителите на операционната система Android. Програмата използва изцяло интерактивни възможности за изследване на информация, а не предлага само статични доклади, с които се ограничават традиционните клиенти за мобилен BI.

Резултатът е получаването на бързи бизнес отговори от потребителите на Android устройства в целия свят. Платформата Android използва всички възможности на интуитивния, интерактивен и гъвкав интерфейс на QlikView. QlikView за Android е разработен в сътрудничество с TAT, The Astonishing Tribe AB, които са познати със специализацията си в разработката на мобилни потребителски интерфейси за компании като Google и Spotify.

Кога: Приложението вече е достъпно за потребители в целия свят от днес.

Къде: Можете да го изтеглите от http://www.android.com/market

Как: След инсталация можете да се свържете с демонстрационен сървър на QlikView, за да пробвате някои от примерните приложения. За клиентите на QlikTech приложението работи като всеки друг QlikView клиент и те се нуждаят само от достъп до сървъра на QlikView.

Езици: QlikView за Android осъществява достъп до данните от сървъра на QlikView на английски, френски, немски, испански, китайски и японски.

Кой: QlikTech е пионер в областта на решенията за Business Intelligence, базирани на ресурсите на собствената оперативна памет на устройството, осигурявайки незабавни анализи с точната информация за потребителите, когато и където тя е необходима. Продуктът QlikView е създаден да осигурява незабавни отговори на бизнес въпроси, позволявайки на потребителите лесно да изследват своята информация без ограничения. За разлика от традиционните BI решения QlikView осигурява както полезна бизнес информация, така и незабавна възвращаемост на инвестицията, измервана в дни и седмици, а не в месеци, години или изобщо никога. QlikView може да бъде интегриран на място, в разпределена изчислителна среда, на преносим компютър или друго мобилно устройство – от един потребител до големи организации. QlikTech разполага с над 12000 клиенти в 95 страни и над 800 партньора по целия свят. За повече информация посетете: www.qlikview.com.

Видео: Видео демонстрацията в YouTube вижте ТУК.


Етикети: , , , , , , , ,Коментарите са забранени.