Experеo избра Нетера за регионален партньор при предоставянето на глобална Етернет свързаност

Experеo избра Нетера за регионален партньор при предоставянето на глобална Етернет свързаност

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.04.2010, 4,869 показвания

Ключовото партньорство позволява предлагането на Етернет свързаност както със скорости под 10 Mbps, така и достигащи до 1 Gbps

Нетера предлага услугата от няколко години на пазара в България, като в момента обхватът й излиза извън рамките на страната и достига Турция, Гърция, Македония и Грузия. Именно опитът на Нетера, съчетан с високото качество и надеждност на услугата бяха с най-голяма тежест при избора на базираната в Амстердам телекомуникационна компания Expereo International за регионален партньор.

Услугата глобална Етернет свързаност е предназначена както за телекомуникационни оператори, така и за мултинационални корпорации и национални корпоративни клиенти, нуждаещи се от конфигуриране на услуги от точка до точка в рамките на целия свят.

“Expereo International продължава да разраства глобално си портфолио и Нетера бе логичен избор за партньор както за Балканския, така и за Кавказкия региони. Expereo international бе най-впечатлен от мрежата на Нетера и качеството на услугите, предоставяни по тази мрежа”, каза Майлс „Джийн“ Киърън, Директор връзки с доставчици за Expereo. “Очакваме бизнесът ни да нараства заедно с Нетера, тъй като пазарът се разраства и развива, но най-важното е да продължим да отговаряме на високите очаквания на нашите клиенти.” – допълни още той.

Етернет услугата може да се предоставя като защитена и незащитена в мрежата на Нетера. По този начин се предлага високо ниво на сигурност и наличност, QoS, гарантирани стандарти и параметри при действието й. Всичко това се допълва от  професионализма на инженерите от Центъра за Управление на Мрежата (Network Operations Center) на Нетера, работещи по световноутвърдени телекомуникационни стандарти.

Нетера

Нетера е предпочитаният оператор за комплексни телекомуникационни услуги и проекти в Югоизточна Европа с 14 годишна история. Отдадеността ни към осигуряване на първокласно обслужване на всяка един етап, от инфраструктурата до бъдещите технологии, ни прави една от водещите компании в региона. Ние поддържаме портфолио от интегрирани глобални комуникационни решения, базирани последните технологи за оптична, IP и сателитна свързаност. Нетера е известна с надеждни услуги за VPN и мрежи за данни, Интернет достъп, колокейшън, изграждане и поддръжка на спътникови инсталации.
Мрежата за данни на Нетера обхваща всички големи градове на България и чрез своите партньори оператори достига до точки в целия свят. Нашата надеждна и сигурна мрежа, базирана на DWDM и MPLS технологии, е проектирана да предоставя най-високи нива на наличност, ефективност, гъвкавост и качество на услугите.

Expereo

Expereo е водещ в световен мащаб хибриден мрежов оператор, предоставящ уникално портфолио от услуги на едро за свързване на международните доставчици, системни интегратори и доставчици на телекомуникационни решения в над 200 страни.

Комбинацията от вътрешни партньорски мрежи и собствени мрежови съоръжения, дава възможност на компанията да се ползва с глобално портфолио от услуги, включително Интернет (DSL, кабелни, наети линии, безжичен интернет, 3G, сателитни), VPN, Ethernet, IPLC, хардуер и поддръжка. За повече информация посетете – www.expereo.com


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,3 коментара

  1. 1 Сашо // 19.04.2010 в 14:29

    Кои са тези и кой може да използва от услугите им?

  2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 19.04.2010 в 16:23

    Neterra са един от най-големите телекомуникационни оператори в България. Решенията им се ползват от големи доставчици на услуги, а не от частни лица-крайни клиенти.

  3. 3 subn3t // 14.05.2010 в 19:27

    Ние работим с тях (Нетера). Имат и положителни, имат си и отрицателни качества.