Най-добрите геймърски лаптопи в масовия клас! Новите модели GP65 Leopard и GL75 на MSI се отличават с тънка рамка, видеокарта от висок клас и геймърска клавиатура SteelSeries

Най-добрите геймърски лаптопи в масовия клас! Новите модели GP65 Leopard и GL75 на MSI се отличават с тънка рамка, видеокарта от висок клас и геймърска клавиатура SteelSeries

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 12.08.2019, 933 показвания

След успеха на сериите GP Leopard и GL, световноизвестният производител на геймърски лаптопи MSI представи новите модели GP65 Leopard и GL75, които се отличават с възможности от висок клас и изцяло нов Sci-Fi дизайн. Комбинацията на геймърския дух на MSI с топ спецификации в тези мощни лаптопи вече не е ценово недостъпна за масовите потребители.

Водещ дизайн с чисто ново метално шаси

Моделът GP65 е солидно изграден с минималистично шаси, което прави стилови препратки към суперколите с мускулестите си ленти върху алуминиевия капак и подобния на космически кораб дизайн на долната част.

Все повече геймърски лаптопи се насочват към минималистичен дизайн и основната дизайнерска концепция на серията GL е именно простотата. Със своето мъгливо сиво покритие на капака, GL75 е по-лек от предишните модели, без да бъде жертвана неговата издръжливост от военен клас.

Зашеметяващо реалистично визуално въздействие

Една от най-неустоимите функции на GP65 и GL75, предназначена да осигури премиум визуално геймърско преживяване, е тънката рамка на дисплея, която позволява много по-тесен корпус, без да се жертва оптималната позиция на камерата. По-ясният и остър дисплей вече се предлага във всички серии геймърски лаптопи на MSI.

Steelseries е ключът! И GP65, и GL75 са снабдени с осветени геймърски клавиатури от световно признатия датски дизайнер SteelSeries. GP65 има RGB клавиатура с индивидуална подсветка на всеки клавиш.

Първокласно впечатление без компромис с производителността

Функциите от високия клас лаптопи все повече си проправят път към масовия клас геймърски лаптопи, но MSI не прави компромис с производителността и се фокусира върху качеството на изработка. Така дори начинаещите геймъри получават най-доброто за парите си. GP65 и GL75 използват 9-то поколение Intel® Core™ i7 процесори и графика с ray-tracing в реално време, включително с модела RTX 2060, който предлага до 45% ръст на видео производителността. GP65 може да се похвали също с честота на опресняване на екрана от 144Hz.

Нещо повече, ексклузивната охлаждаща система на MSI за мощната серия GE series, “Cooler Boost 5”, се използва и в GP65 и GL75. Тя осигурява адекватно термично решение за охлаждане на CPU и GPU-тата, с общо  7 топлинни тръби, осигуряващи максимум производителност при екстремно натоварване в игрите. Допълнително конкурентно предимство на GP65 и GL75 са говорителите Giant Speaker, които се отличават от конкурентните решения с 5 пъти по-голям обем на камерата и 40% по-високо ниво на звука за повече реализъм.

Модел GP65 Leopard GL75
Процесор До 9-то поколение Intel® Core™ i7 процесор До 9-то поколение Intel® Core™ i7 процесор
Видеокарта До GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 До GeForce GTX™ 1660 Ti 6GB GDDR6
Дисплей 15.6″ Full HD (1920×1080) ,144Hz , IPS-клас гейминг дисплей с тънка рамка 17.3″ Full HD (1920×1080), IPS-клас гейминг дисплей с тънка рамка
Съхранение на данни 1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3

1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3/ SATA-SSD Combo

1 x 2.5″ SATA HDD

1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3/ SATA-SSD Combo

1 x 2.5″ SATA HDD

 

Клавиатура Per-Key RGB геймърска клавиатура от SteelSeries Геймърска клавиатура от  SteelSeries с червена подсветка
Аудио Giant Speaker

Audio Boost

Nahimic 3 Audio Enhancer

Giant Speaker

Audio Boost

Nahimic 3 Audio Enhancer

Размери 357,7мм (Ш) x 248мм(Д) x 27,5мм (В) 397мм (Ш)  x 271мм (Д) x 28мм (В)
Тегло 2,33 кг 2,5 кг

За MSI GAMING

Като технологичен пионер MSI възприема потребителското удовлетворение за водещ приоритет и квалифицирания развоен персонал за основа на присъствието си в над 120 страни. Пълно портфолио от преносими PC, All-in-One PC, дънни платки, графични карти, десктопи, сървъри, IPC, роботизирани приложения и електроника за превозни средства демонстрират силните страни на MSI и амбициите на компанията на потребителските и комерсиалните пазари. MSI не щади усилия в преследването на отлично качество, лесен за употреба дизайн и изтънчени модни продукти, които превръщат компанията във водеща марка, която надминава очакванията на потребителите. За повече продуктова информация, моля посетете: http://www.msi.com.

  • Всички права върху спецификациите, снимките, текста и друго съдържание, публикувано в това прессъобщение, са запазени. Съдържанието подлежи на промяна без предварително уведомление.

Абонамент за MSI RSS новини в реално време и повече продуктова информация на https://www.msi.com/rss.

MSI GAMING:                https://www.msi.com/

MSI Facebook:              https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram:              https://www.instagram.com/msi.bulgaria/

MSI YouTube:                 https://www.youtube.com/user/MSI

MSI Twitter:                     https://twitter.com/msitweets/


Етикети:Коментарите са забранени.