Brother представя нова компактна линия етикетни принтери TD-4D

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 14.08.2019, 1,142 показвания

 

Лесен, интелигентен и безпроблемен термален печат на етикети за различните бизнес индустрии

Печатът на етикети за бизнеса в днешни дни е бърз, лесен и интуитивен благодарение на съвременната, компактна линия от 4-инчови етикетни принтери на Brother.

Като предлага безпроблемна интеграция, интуитивна функционалност и висока производителност, продуктовата гама TD-4D обхваща четири настолни устройства за директен термален печат – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB.

Устройствата са идеални за употреба в различни индустрии, включително складове, дистрибуция, търговия на дребно и здравеопазване.

Моделите са бързи, със скорост на печат до 8 инча в секунда (ips).

За всички модели се предлагат опционални ножове и приставки за отлепване на етикети, които са перфектно решение за по-малки индустрии, както и за такива, които се нуждаят от голям обем на печат.

TD-4D – опростява процесите

Продуктовата гама TD-4D е разработена с идеята да улесни процесите за потребителите, с автоматично конфигуриране на медиата, което отчита нейните дължина и размери, и възможност устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот само веднъж. Модулният дизайн и взаимозаменяемите части означават, че потребителите могат сами да обслужват моделите и да сменят консумативите изключително лесно, като поддържат максимално време за работа.

Предвид растежа на електронната търговия, функцията за изрязване на транспортни и продуктови етикети позволява на складовите и логистичните индустрии ефективно да печатат етикети.

Функцията за проверка на печатащата глава гарантира, че всяко задание за печат се произвежда с най-високо качество, което е от съществено значение за баркодовете, които трябва да бъдат ясни, за да могат да се сканират.

TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което означава, че детайлите върху етикетите, като хранителни алергени, могат автоматично да бъдат удебелени, ако се използват от списък, вграден в устройството. Това елиминира риска определени съставки като ядки, например, да бъдат пропуснати или неясни за клиентите.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, заяви: “Вслушахме се в нашите клиенти и създадохме устройства, които служителите могат да използват интуитивно – от еднократно задаване на настройките до автоматично стилизиране на шрифта, предназначено за производителите на храни. Тази продуктова линия предлага безпроблемна употреба и увеличава максимално експлоатационния период на устройството.”

“Наличието на специално устройство за етикетиране е по-икономично от печатането на етикети на принтер A4, тъй като се елиминира разхищението и се използват само необходимите етикети.”

Моделите от серията TD ще бъдат налични в България през септември 2019 г., като цените започват от 899 лв. без ДДС.

Гамата TD-4D

TD-4410D: 203dpi USB + Serial

TD-4420DN: 203dpi USB + Serial + LAN

TD-4520DN: 300dpi USB + Serial + LAN

TD-4550DNWB: 300dpi USB + Serial + LAN + WLAN +BT + USB Host

Ключови възможности на TD-4D:

  • Резолюция: 203dpi,300dpi
  • Максимална скорост на печат: 8ips (203dpi) / 6ips (300dpi)
  • Максимална ширина на печат: 104.1мм 4.09inch (203dpi) /108.4мм 4.27 inch (300dpi)
  • Максимална дължина на печат: 3000мм
  • Ширина на медиата: 19мм – 118мм
  • Сензор за медията: Gap (Transmissive), Black mark (Reflective)
  • Поддържани команди: Raster, ESC/P, P-touch шаблон, ZPL емулация
  • Поддържан софтуер: Mobile Deploy App (за iOS и Android), Font Manager
  • Размер на печат: 180мм (Ш) 7.08 inch ,155мм (В) 6.10 inch, 224мм (Д) 8.82 inch
  • Контролен панел: 3 LED 3 бутона, 3 LED 7 бутона (само при TD-4550DNWB)

За Brother

Brother е световно известна  технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.


Етикети:Коментари: