Impakt обяви партньорство с PolyComp

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 5.11.2019, 482 показвания

05/11/2019 – Полската компания Impakt, която оперира на нашия пазар от няколко години, обяви стартиране на договорни отношения с един от най-големите дистрибутори в страната – PolyComp. Решението е наложено с оглед на разрастващото се пазарно присъствие на технологичния производител и разширяване на предлаганото портфолио, което включва компютърна периферия и аксесоари за гейминг, потребителска електроника, мрежово оборудване и системи за наблюдение.

“Вярваме, че продуктите на Impakt отговарят много добре на изискванията на българските потребители и това е една от причините този пазар да се превърне в наш фокус”, коментира Симон Казимерски, директор “Международни пазари” в Impakt S.A. “Сигурен съм, че сътрудничеството ни с PolyComp ще ни позволи да реализираме целите си за България.”

 

 

Потребителите могат да намерят богата гама от устройства като мишки, клавиатури, падове, слушалки и други гейминг аксесоари от марката Genesis, чието портфолио включва над 300 продукта. Това е и най-високият клас на устройства за гейминг, предлагани от компанията, който се отличава с премиум качество, интегриране на най-новите технологии и изключително атрактивен дизайн.

 

 

Втората марка от портофлиото на Impakt – Fury е насочена към начинаещите геймъри, които навлизат в дебрите на електронните спортове, и включва разнообразие от аксесоари с високо качество на изключително достъпни цени.

 

 

Lanberg е марката за мрежово оборудване в портфолиото на Impakt, която тепърва ще навлиза на българския пазар. Тя разполага с изключително богата гама от над 700 различни продукти, като по този начин се цели да се предлагат цялостни решения за потребителите от професионалния сегмент. Портфолиото включва разнообразие от шкафове за пасивно и активно оборудване, сървърни шасита, рутери, комутатори, мрежови и интерфейсни карти и др. В допълнение, Lanberg предлага решения за структурирано окабеляване, включително LAN и пач кабели, както и инструменти за изграждане на мрежови инфраструктури. Портфолиото на марката се допълва и от системи за видеонаблюдение, а съвсем скоро ще включи и голямо разнообразие на решения тип „Умен дом“, в унисон с тенденцията за непрекъснато нарастване търсенето и потреблението на подобен род продукти.

Друга интересна категория, ориентирана към забавление за големи деца и не само, ще се предлага скоро и в България под наименованието Ugo. Тя обединява в себе си различни джаджи за дома и офиса, забавление и пътуване.

Паралелно с разширяването на гамата и каналите за продажба на марките Genesis и Fury, които са познати на българските потребители, PolyComp има за цел да развие и наложи на българския пазар и марките Lanberg и Ugo. Новото сътрудничество предвижда разширяване на присъствието в цялата партньорска мрежа на дистрибутора.

„PolyComp е компания, която работи активно за пълното удовлетворение на нуждите на своите клиенти, а добавянето на марките на Impakt към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да предложим разнообразна и атрактивна селекция от продукти на нашите партньори”, споделя Надежда Генова, COO на PolyComp. „Вярваме, че това партньорство ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти.“

Продуктите с марки Genesis, Fury и Ugo са вече на склад в PolyComp и са достъпни чрез търговските партньори на дистрибутора.

###

За IMPAKT  

Impakt JSC е основана през 1997 г. и е една от водещите полски компании в дистрибуцията на продукти за ИТ пазара. Ние доставяме „лек“ компютърен хардуер, периферни устройства за геймъри, мрежови аксесоари, устройства за съхранение на информация и широка гама потребителска електроника за традиционен канал, представен от стотици малки специализирани магазини или дистрибутори, както и за онлайн магазини, вериги супермаркети и големи търговци на едро. Нашата компания се характеризира преди всичко с динамиката на развитие, желанието за иновативни нетрадиционни решения и високите стандарти на предлаганите от нас услуги. В наши дни, благодарение на непрекъснатото разширяване на продуктовата гама и развитието на нашата компания, ние сме водещият доставчик на гейминг аксесоари в Полша, който има над 20 години опит на пазара.

За GENESIS

GENESIS е марка за гейминг аксесоари, представена през 2011 г. в Европа, която обхваща мишки, клавиатури, падове, слушалки, контролери и др. GENESIS предлага устройства, посветени на геймърите, които търсят висококачествени продукти на разумни цени. Аксесоарите Genesis са решени в съвременен динамичен стил, което ги прави изключително привлекателни дори и за взискателни геймъри. Използвайки материали с най-високо качество и технологични иновации, марката олицетворява продукти, които доставят максимална радост от играта.

Мениджър за България

Данко Иванов

danko.ivanov@impakt.com.pl

+359 889 904 998


Етикети: , , , ,Коментари: