Забележителният дизайн среща първокласната технология: AOC Q27T1

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 5.11.2019, 374 показвания

AOC Q27T1 с дизайн на Studio F. A. Porsche вече е в продажба


Амстердам, 5-ти ноември 2019 г. След обявяването на модела по-рано през годината, потребителите с афинитет към дизайна с нетърпение очакваха момента, в който ще могат да сложат новия AOC Q27T1 с дизайн от Studio F. A. Porsche на своите бюра. Това време дойде. 68,6-сантиметровият (27”) монитор с IPS панел с QHD, без ръбове и с тристранен безрамков дизайн, и уникална стойка е истинско произведение на изкуството, което превръща работата в удоволствие.  

 

 

AOC Q27T1: Когато забележителният дизайн среща отличното зрително възприятие

 

 

Жив дизайн, визуална асиметрия

Уникалният дизайн на асиметричната стойка на Q27T1 изненадва с начина, по който логично следва разпределението на силата в монитора и перфектно балансира неговото тегло. Този дизайн акцентира на напредналото структурно инженерство, което позволява поддържането на монитора в пространството и го превръща в своеобразна модерна скулптура.

Тристранният безрамков дизайн без ръбове скрива рамката отляво и отдясно зад панела, за да го направи естествено безрамков. Долната част на рамката е подчертана с блестящо покритие, а матираният извит гръб завършва изчистения дизайн на монитора. Входно-изходните портове на Q27T1 са скрити под капак, оставяйки само малък отвор за изходящите кабели, което допълнително подсилва цялостния елегантен изглед на модела. Без значение дали за професионална или домашна употреба, дизайн ентусиастите със сигурност ще се насладят на този монитор върху своето бюро.

Не само външност

AOC Q27T1 притежава 27” IPS панел, който предлага отлично възпроизвеждане на цветовете и широки зрителни ъгли. Quad HD резолюцията (2560 x 1440 пиксела) в комбинация с покритието против отблясъци осигурява отлични и резки изображения. Освен това, дисплеят предлага широка цветова гама, която покрива 90% от NTSC и 107% от sRGB цветовото пространство, както и първокласна яркост от 350 нита. Снабден с два HDMI и един DisplayPort конектора, този монитор може да бъде свързан към най-различни устройства.

AOC Q27T1 е наличен през ноември 2019 на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС.

Повече информация и технически спецификации:

https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=iFflu8zSs1w

За AOC

AOC е един от водещите глобални брандове на пазара на монитори. Високо качество, първокласно обслужване, атрактивен дизайн, съобразен с изискванията за опазването на околната среда, ергономични и иновативни продукти на конкурентни цени – това са причините все повече потребители,  корпоративни клиенти и дистрибуционни партньори да се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, подходящи за всеки тип потребител – без значение дали ще се използват за професионални или домашни цели, за развлечение или гейминг. AOC е дъщерно дружество на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD монитори в света.

www.aoc-europe.com


Етикети: ,Коментари: