Lanberg: WiFi смарт контакт

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.12.2019, 1,375 показвания

Полският бранд Lanberg, част от компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Genesis, Fury и Ugo, предстaви своя нов модел WiFi смарт контакт SM01-WP10. Устройството е предназначено за потребителите, които търсят решение за интелигентно използване на захранването в дома си с възможност за контрол на потреблението и отдалечено управление с цел намаляване на сметките за електричество и грижа за околната среда.

SM01-WP10 предоставя редица полезни функционалности за потребителите като мониторинг на използваната енергия за свързани устройства. Наличното безплатно приложение Tuya Smart App позволява проверка на текущо и минало потребление под формата на лесни за разчитане графични изображения. Потребителите могат също така да задават график на потребление и да определят работни периоди чрез наличната таймер функция.

Според производителя процесът по инсталация и конфигурация отнема около 1-2 минути. Устройството се свързва с локалната мрежа през WiFi интерфейс, използвайки стандарт 802.11b/g/n с работна честота на 2.4 GHz. Включена е и поддръжка на IFTTT, smart Google Home и Amazon Alexa. Смарт контактът разполага и с интелигентно решение под формата на LED светлинна индикация, показваща текущия работен режим и улеснява намирането му в тъмни помещения.

SM01-WP10 е изработен от незапалими материали и е снабден с вграден предпазител, който автоматично го изключва в случай на претоварване.

SM01-WP10 ще се продава на цена от около 30 лв. с включен ДДС. Наличности се очакват в началото на 2020 г.

Технически характеристики:

  • модел: SM01-WP10
  • номинална инсталационна мощност: AC 110 V-240 V, 50/60 Hz
  • максимално натоварване: 2300 W (10 A)
  • вид: Unischuko casinosvyvodom F и E
  • свързаност: WiFi 802.11b/g/n 2.4 GHz
  • управление: Tuya Smart App, налично за iOS и Android
  • LED индикация: синя и червена
  • обхват на работната температура: от -20 до +45 oC
  • влажност: до 80%

За Lanberg

Lanberg е марката за мрежово оборудване в портфолиото на Impakt, която разполага с изключително богата гама от над 700 различни продукти, като по този начин се цели да се предлагат цялостни решения за потребителите от професионалния сегмент. Портфолиото включва разнообразие от шкафове за пасивно и активно оборудване, сървърни шасита, рутери, комутатори, мрежови и интерфейсни карти и др. В допълнение, Lanberg предлага решения за структурирано окабеляване, включително LAN и пач кабели, както и инструменти за изграждане на мрежови инфраструктури. Портфолиото на марката се допълва и от системи за видеонаблюдение и голямо разнообразие на решения тип „Умен дом“.  http://lanberg.pl/


Етикети: , ,Коментари: