Новогодишни софтуерни оферти: 35% намаление на ключове за продукти на Microsoft keys и 25% за антивирусни програми от Keysworlds.com

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.01.2020, 1,583 показвания

Новогодишни софтуерни оферти: 35% намаление на ключове за продукти на Microsoft keys и 25% за антивирусни програми от Keysworlds.com

Новата година вече е тук и носи още чудесни отстъпки за ключове за най-добрия софтуер! Така че защо не започнете да изпълнявате новогодишните обещания с нов пакет софтуер за компютъра? Вземете най-добрите оферти за ключове за Microsoft продукти, антивирусни програми и много други приложения за сигурност – с до 35% отстъпка от Keysworlds.com!

С новата година идват и нови заплахи, така че може би е редно да обмислите подновяване на софтуера. Придобиването на нов лиценз за Windows 10, Office или антивирус на най-конкурентни цени може да бъде най-добрия начин да избегнете malware, кракване и дори по-опасни заплахи!

 

 

Нов софтуер за вашия компютър: вземете 35% отстъпка за ключове за софтуер на Microsoft!

Сега можете да се възползвате от допълнителна намаление от 35% за всички софтуерни ключове! Просто добавете кода Emkeys35 във вашата количка на сайта и получете мигновен достъп до следните цени:

 

Нова защита за вашия компютър: с 25% отстъпка за антивируси и приложения за защита!

Кибер сигурността ще е на прицел през 2020-а, затова бъдете подготвени за новите заплахи и дигитални атаки с нов антивирусен софтуер! Спестете 25% допълнително за ключове за антивирусни програми и приложения за защита с код за намаление EmAnti25! Ето няколко примерни оферти:

 

 

Запознайте се с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага отлична услуга и автоматизирана система, за да постигне несравнима ефективност и да гарантира 100% потребителско удовлетворение! Ще получите кода от вашия акаунт по имейл до минути. Предлагат се лесни методи за плащане с висока сигурност и надеждност като PayPal, банков трансфер, плащане с кредитна или дебитна карта и 24/7 Център за обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да получите нужното съдействие, когато и да ви потрябва.


2 коментара

  1. 1 Manwe // 22.01.2020 в 10:25

    В ebay.co.uk ключ за Win 10 Pro е 4,95 паунда.

  2. 2 Александър // 23.01.2020 в 09:42

    windos 10 дава 15 долара вече

Коментари: