Вземете безплатен легален ключ за Windows 10 Pro OEM от BZfuture или оторизиран антивирусен софтуер на половин цена

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.01.2020, 814 показвания

Няма как да сте пропуснали терзанията покрай приключването на официалния живот на Windows 7 и колкото и да ви е любима тази операционна система, ще трябва да се насочите към нейния наследник, ако искате да разчитате на ъпдейтите за сигурност. Вече приемаме постоянното коригиране на уязвимости в софтуера за нещо нормално, но без тези ъпдейти рискуваме да станем жертва на злонамерени програми и да загубим ценните си данни или те да станат достъпни за външни лица.

Никой не обича принудителните промени, но за щастие можем да мигрираме към Windows 10, без това да ни струва много пари. Ако цената на операционната система в магазините не ви допада, то можете да се възползвате от офертата на сайта Bzfuture, който подарява легален ключ за Windows 10 Pro OEM със всяка закупена антивирусна програма. Ако вече сте фокусирали вниманието си, ето директно и предлаганите оферти:

Тази промоция е налична само на страницата за новогодишни оферти на BZfuture.

Офертата определено звучи интересно, затова решихме реално да я изпробваме. Купихме едногодишен абонамент за McAfee Antivirus 1 PC 1 YEAR Global и след плащане през PayPal в акаунта вече имаше 2 ключа – един за антивирусната и един за Windows 10 Pro. Линкът за сваляне на софтуера е наличен от иконата на закупения продукт в профила и препраща към официалния сайт на създателя му. Регистрирането на ключа беше безпроблемно и пакетът се активира без нужда от контакт с поддръжката.

BZfuture.com поема ангажимента да реши възникнали проблеми с лицензирането през 24х7 чата на сайта или посредством контакт с имейла service@bzfuture.com.

За BZfuture

BZfuture специлизира в продажбата на официални маркови гейминг аксесоари и лицензиран софтуер, така че потребителите да могат да конфигурират геймърската си машина от едно място. Цените на продуктите Kaspersky, Avira и McAfee Antivirus, както и на AOMEI Backupper, MiniTool ShadowMaker са много по-ниски от тези на официалните сайтове на производителите. Какъвто и софтуер да закупите от новогодишната промо страница на BZfuture, ще получите лицензен ключ за Windows 10 Pro OEM.

Платена публикация

HardwareBG.com не получава комисионна от продажбата на посочените продукти.


Етикети: ,Коментари: