MMD ще спонсорира G2 Esports през 2020

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.01.2020, 824 показвания

 

Амстердам, 28-ми януари 2020 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви, че ще спонсорира G2 Esports – една от най-награждаваните и успешни организации в света на електронните спортове. G2 Esports е основана от Carlos ‘ocelote’ Rodríguez през 2013 и от тогава се доказва като водещ световен отбор с 94 награди в различни игри.

MMD ексклузивно маркетира и продава дисплеи Philips по света, включително специално оптимизираната за конзоли серия монитори Philips Momentum. В старта на новото десетилетие Phillips Monitors и G2 Esports обединиха усилия за завладяването на пазара за конзолен гейминг. Договорът за спонсорство, който започва от януари 2020 г., ще се фокусира върху Racing и Rocket League отборите.

Щефан Зомер, Директор Маркетинг&Бизнес управление в MMD, коментира: Горди сме да обединим сили с G2, за да направим конзолната игра още по-вълнуваща от всякога и да подпомогнем esports общността. Отборът G2 Rocket League работи усилено, за да стигне до своето текущо ниво и сме развълнувани да видим до къде ще стигнат през 2020-а с нашата подкрепа. Посредством снабдяването на всички тренировъчни съоръжения на G2 отборите с монитори, оптимизирани за конзоли, ще може да подобрим тяхната подготовка и в частност тази на Rocket League отбора. Това същевременно ни дава възможност да научим какво изискват професионалните играчи от един монитор и да приложим тези знания в бъдещи продукти за конзолна игра.”.

През 2019 г. отрядът G2 Rocket League извоюва мястото си на финалите, и на DreamHack Montreal, и на Rocket League World Championships (RLCS Season 7). Това показва силата на G2 esports отборите, не само в FPS и MOBA жанровете, но и в спортните игри.

„Когато играем, независимо дали се състезаваме онлайн или в солови заглавия, ние искаме плавно и забележително преживяване,“ коментира Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, CEO на G2 Esports. „Не им позволявайте да ви лъжат – професионалните играчи не само искат игрите им да вървят гладко, но и да изглеждат възхитително. Philips са иноватори, както и ние. Добре дошли на борда!”

За повече информация:

Повече информация за линията от монитори Philips, посветена на конзолите – “Philips Momentum” – е налична тук: https://www.philips.de/c-e/so/console-gaming

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван. www.mmd-p.com


Етикети: ,Коментари: