AOC пуска серията B2 от начално ниво с елегантен 3-странен безрамков дизайн

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 30.01.2020, 1,433 показвания


Амстердам, 30-ти януари 2020 г. Специалистът при дисплеите AOC обяви три нови монитора от своята серия от начално ниво B2. С диагонал от 21,5” (54,7 см), 23,8” (60,4 см) и 27” (68,6 см) тези три модела предлагат красив безрамков дизайн по 3 от страните, Full HD резолюция (1080p), ултра тънък профил и изчистен гръб с възможност за VESA монтаж. Мониторите предлагат широки зрителни ъгли (178°), което гарантира възпроизвеждане на цветовете без изкривяване от всяка гледна точка. 21,5-инчовият модел 22B2H е с VA панел с дълбоки черни тонове и изпъкващи цветове, а 23,8-инчовият 24B2XH и 27-инчовият 27B2H са снабдени с IPS панели, възпроизвеждащи реалистични цветове. VGA и HDMI 1.4 входовете позволяват лесно свързване на различни устройства. Всичките три модела са подходящи за потребители, които търсят добър ценово-ефективен екран.

 

AOC 24B2XH: Тънък, елегантен и щадящ бюджета

 

 

Солидни функции на базова цена

B2 серията монитори на AOC предлага солиден набор от функции: кристална Full HD резолюция (1920×1080) и истински цветове от IPS панела (при 24B2XH и 27B2H) или впечатляващия контраст на VA панела (при 22B2H) и така задоволяват всички нужди – от работа и учене до гледане на филми и игри отвреме-навреме. Всички панели поддържат честота на опресняване от 75 Hz, при която се показват 25% повече кадри всяка секунда в сравнение с обичайните 60 Hz и така се постига по-голяма плавност при движението на курсора и възпроизвеждане на видео.

Изчистени и функционални

Освен, че предлагат достъпна цена, тези монитори са с „невидима“ рамка на три от страните, което означава, че рамките на панела се сливат с корпуса и изображението изглежда като плаващо в пространството. Този елегантен дизайн позволява също реализирането на конфигурации с няколко монитора, които повишават продуктивността и не разсейват с дебели линии между екраните.

Неустоима технология

И трите нови модела от серията B2 са снабдени с VGA и HDMI входове, както и с изход за слушалки. Това означава, че дори старите компютри с VGA порт могат да бъдат свързани и да работят с модерен дисплей. По-модерните източници, като десктоп и мобилни PC, DVD или Blu-ray плеъри, игрови конзоли и др. лесно могат да бъдат включени през HDMI.

Възможностите не свършват до тук – серията B2 предлага FlickerFree технология, която елиминира трептенето като използва DC (Direct Current) вместо PWM (Pulse Width Modulation) при настройка на яркостта. Това елиминира риска от главоболие и напрежение в очите, които често са причинени от трептящи изображения.

В допълнение, за облекчаване на умората в очите при работа в тъмните часове и при слабо осветление, режимът LowBlue намалява излъчванията на монитора на потенциално вредния спектър на синята светлина.

Серията B2 на AOC ще бъде налична през февруари на следните препоръчителни крайни цени: 22B2H – 189,00 лв. с ДДС, 24B2XH – 209,00 лв. с ДДС, 27B2H – 289,00 лв. с ДДС.

Повече информация и технически спецификации:

https://eu.aoc.com/en/monitors/22B2H

https://eu.aoc.com/en/monitors/24B2XH

https://eu.aoc.com/en/monitors/27B2H

 

За AOC

AOC е един от водещите глобални брандове на пазара на монитори. Високо качество, първокласно обслужване, атрактивен дизайн, съобразен с изискванията за опазването на околната среда, ергономични и иновативни продукти на конкурентни цени – това са причините все повече потребители,  корпоративни клиенти и дистрибуционни партньори да се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, подходящи за всеки тип потребител – без значение дали ще се използват за професионални или домашни цели, за развлечение или гейминг. AOC е дъщерно дружество на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD монитори в света.

www.aoc-europe.com

https://www.youtube.com/user/AOCinternational/


Етикети: , ,Коментари: