ADATA SC685 External SSD

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 31.01.2020, 2,291 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


 

ADATA SC685 e едно външно устройство SSD за съхранение на информация, което може да го възприемете като голямо USB Flash Drive с много високи скорости на трансфер, да го възприемете като външен “диск” за съхранение на данни, който да носите със себе си с лекота, дори в джоба на риза. Даже да го възприемете като един доста по-лесен и безболезнен начин за увеличаване на “дисковото пространство” на вашият много сложно конструиран Ултрабук, непозволяващ добавяне на “HDD” без много разглобяване (което не искате, или не е възможно, защото SSD-то е запоено за дънната платка) или нужда от цялостна подмяна на SSD.

Към момента цените на устройствата SSD са достатъчно ниски, че най-накрая да започнем да се замисляме по-сериозно за използването на SSD като начин за съхранение на информация, или увеличаване на полезното “дисково пространство” на компютърната система (било то настолна или мобилна). Моделната линия SC685 предлага варианти с капацитет между 250GB и 2TB т.е. “за всекиго по нещо”.Всички страници от статията:

  1. Още по-компактно външно SSD
  2. ADATA SC685
  3. Тестови условия и резултати
  4. В Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 ЗГЗ // 09.02.2020 в 04:07

    1ТБ е на цена около 300 кинта. Не искам да си представям колко струва 2ТБ. Това ако е приемливс цена, аз съм Гошо Минчев.

Коментари: