Камера на D-Link спечели престижната награда iF Design Award 2020

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.02.2020, 745 показвания

Награденият със световноизвестното отличие продукт е Mydlink Full HD Pan & Tilt Wi-Fi

 

 

 

София, 20.02.2020. D-Link, световният лидер в сигурността на дома и решенията за наблюдение, беше удостоен с тазгодишната световноизвестна награда iF Design в категорията “TV/камери” за своята Wi-Fi камера mydlink Full HD Pan & Tilt (DCS-8526LH).

Представена по-рано тази година на конференцията CES в Лас Вегас, камерата mydlink Full HD Pan & Tilt Wi-Fi включва разширени функции като автоматично проследяване на движението и откриване на хора по контури. Камерата също осигурява 360° хоризонтален изглед с 340° панорамиране/105° накланяне, избор на ъгъл за панорамен изглед и възможност за нощно виждане, които гарантират максимално улавяне на движение през цялото време.

Освен това камерата позволява режим на поверителност и е оборудвана с най-новото 128-битово безжично криптиране, което гарантира защита на данните, преминали през Wi-Fi мрежата. Камерата mydlink Full HD Pan & Tilt Wi-Fi спечели гласовете на 78-членното жури, съставено от независими експерти от целия свят.

Наградите iF Design Awards се връчват от най-старата независима организация за дизайн в света – iF International Forum Design GmbH, базирана в Хановер. Тази година бяха подадени над 7298 заявления за участие от 56 държави.

Повече информация за DCS-8526LH може да откриете в раздел “Победители” на сайта iF World Design Guide.

 

 

 

____________________

За D-Link:

Повече от 30 години D-Link проектира, разработва и произвежда признати от специалисти и потребители мрежови продукти, продукти за безжична свързаност, видеонаблюдение, сторидж и автоматизация на дома. Като лидер в решенията за свързаност, D-Link трансформира компютърните мрежи на бизнес клиентите и им предоставя възможности да оперират по-ефективно. Компанията е ключов поддръжник на концепцията за интелигентен дом и предоставя на хората лесни и достъпни средства за наблюдение, контрол и автоматизация на дома чрез таблет или телефон от всяко кътче на планетата.

D-Link представя своя широк набор от иновативни, високопроизводителни и интуитивни технологии на бизнес клиенти и частни потребители, чрез своята глобална мрежа от търговски обекти, дилъри и доставчици на услуги.

Следвайте D-Link в социалните мрежи Facebook, Twitter и LinkedIn.


Етикети: , ,Коментари: