Lian Li разширява продуктовата си линия от компютърни корпуси с модела PC-8FI

Lian Li разширява продуктовата си линия от компютърни корпуси с модела PC-8FI

В раздел: Новини от на 19.05.2010, 3,723 показвания

Компанията Lian Li разшири продуктовата си гама от компютърни корпуси с представянето на още един продукт, под наименованието PC-8FI, който е предназначен за използване от геймъри.

Новата серия кутии са изпълнени във форм-фактор Mid Tower и са предназначени за поместване на дънни платки във формати ATX или Micro-ATX. Корпуса на кутиите е произведен от алуминии и има габаритни размери 210x460x490 мм с тегло от 5,85 кг. Моделът ще се предлага в черен, сребрист или червен (Spider Edition) цвят. Новият модел ще поддържа възможност за поместването на до три външни 5,25-инчови устройства, или две 5,25-инчови и едно външно 3,5-инчово устройство (чрез конвертор от 5,25 към 3,5), до шест вътрешни 3,5-инчови устройства и до осем разширителни платки, като в този корпус ще могат да бъдат помествани видеокарти с дължина до 285 мм.

За добрата циркулация на въздуха в системата се използват няколко вентилатора: два 120 мм със скорост на въртене 1200 оборота в минута (със синия подсветка за черния корпус и с червено осветление за Spider Edition), един 120 мм вентилатор със скорост на въртене 1200 об/мин на задния панел (за червения вариант Spider Edition) и един 140 мм вентилатор на горния панел. Мястото за поместването на захранващия блок се намира в долната част на корпусите, а на предните им панели се намират изведени два порта USB3.0, един конектор e-SATA и два звукови интерфейса за включване на микрофон и слушалки.

Новите шасита, Lian Li PC-8FI, ще бъдат пуснати в продажба в края на май, като цената им ще бъде $190 за стандартните модели и $300 за Spider Edition модела.


Етикети: , , , , , , ,Коментарите са забранени.