HP предлага Adobe Creative Suite 5 с работните станции от “Z” сериите

HP предлага Adobe Creative Suite 5 с работните станции от “Z” сериите

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.08.2010, 6,164 показвания

НР обяви, че последната версия Adobe® Creative Suite 5 може да бъде добавена като допълнителен компонент към ново закупените работните станции от сериите “Z”. Това включва Adobe Premiere Pro CS5 и Adobe Creative Suite 5 Production Premium

Работните станции HP Z съчетават последните технологии: от професионални решения за графична обработка до вградено high-definition аудио и лесна и прецизна работа с приложения за създаване на 3D анимация, фотография и излъчване на видео.

Софтуерът Adobe Creative Suite 5 Production Premium използва всички преимущества на Z сериите – 64-битова операционна система, процесорите Intel Xeon и 3D графика. Като интегрира Adobe CS5 в работните станции Z, HP осигури всички необходими компоненти, нужни за продукцията на аудио-визуално съдържание с едно-единствено устройство.

„Клиентите на нашите работни станции искат да работят с 3D графики и дисплеи с висока резолюция, а вече могат да се възползват и от възможностите на Adobe Creative Suite 5 Production Premium, който се предлага заедно с устройството,” коментира Коби Елбаз, Директор „Клиентски решения и работни станции” за региона на EMEA в HP. „Клиентите на работните станции на НР търсят висока производителност и надеждност, които сега могат да открият в работните станции от сериите Z.”

Z сериите се предлагат с избор от професионални дисплеи с размери от 55.9 см. (22”) до 76.2 см. (30”), включително Dream Colour дисплей за приложенията, където се търсят точни цветове. Допълвайки вече изчерпателната линия професионални дисплеи на НР, последното попълнение HP ZR30w S-IPS LCD осигурява резолюция от 30 бита на пиксел и 1.07 милиарда цвята, постигайки повече от 64 пъти цветовете на стандартните LCD монитори. Резултатът е плавно преливане на цветовете в реално време, използване на допълнителни ефекти, множество слоеве или работа със съдържание с ултра висока резолюция.

Според IDC, HP е лидер с 47.5% от пазара на персонални работни станции в региона на Европа, Африка и Близкия Изток.(1) Клиентите, които преминават към Z сериите, могат да се възползват от непрекъснатите иновации на НР в области като дизайн и работа с продукти на независими доставчици на софтуер (Independent Software Vendor (ISV).

HP и Adobe са оптимизирали цялата система, за да я направят по-приятна и ползотворна за клиентите. Близките взаимоотношения с независими доставчици на софтуер позволява на работните станции HP Z да са напълно оптимизирани за работата с приложенията на Adobe CS5.

Софтуерът на Adobe в момента се предлага на английски език, но от месец август 2010 г. ще бъде достъпен и на френски, немски, италиански и испански. Потребителите на Adobe могат да ъпгрейдват своите компютри с допълнителна памет или с по-голям хард диск, за да извършват нови дейности, ако това се налага.

„Когато клиентите на Adobe Creative Suite работят с последните инструменти, за да създадат своята продукция, производителността е винаги на първо място”, каза Скот Уелууд, Директор „Бизнес развитие” в Adobe. “Комбинацията от Adobe Creative 5 плюс оптимизираните работни станции на HP ще осигурят изключителната производителност, която клиентите очакват.”

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.