Видео проекторите Acer H7531D пренасят магията на киното във вашия хол

Видео проекторите Acer H7531D пренасят магията на киното във вашия хол

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.10.2010, 3,986 показвания

Видео проекторите Acer H7531D осигуряват изключително качество на възпроизвежданите цветове при разнообразно съдържание и във всякаква среда, Full HD (1080p) резолюция и 16:9 съотношение на образа, както и разбира се богат набор от функции за улеснена работа, което го превръща в идеално решение за използване за всякакви мултимедийни цели. А комбинацията между най-високо качество и оптимална надеждност са това, което ви дава възможност с тях да се насладите на истинско кино изживяване в удобството на своя дом.

Водещите технологии, създадени с цел да осигуряват зашеметяващо качество на образа, в комбинация с проектирането на детайлна Full HD картина гарантират, че с използването на Acer H7531D наистина ще можете да се забавлявате, без значение дали гледате филми, спортни предавания или играете на игри. Невероятно живите изображения с подобрен контраст и висока яркост, които получавате с този проектор ще променят изцяло начина по който се забавлявате у дома.

По-доброто ниво на черното е ключов елемент за един наистина качествен проектор. А този продукт на Acer използва технологията DynamicBlack™, която анализира съдържанието кадър по кадър и динамично настройка всяка сцена за постигането на оптималните нива на черното, запазвайки в същото време оригиналната осветеност на изображенията, като по този начин се постига пресъздаването на максимално живи цветове и невероятен контраст, достигащо до 50000:1. Освен това Acer H7531D осигурява максимално ниво на осветеност от 2000 ANSI лумена с цел да подсигури безпроблемно използване дори при наличието на светлина в помещението.

Технологии от висок клас, специално създадени с цел да подобрят качеството на възпроизвежданите цветове и рязкостта на картината, запазвайки отличния контраст и богатото ниво на детайли са в основата на безкомпромисното изживяване при използване на проектора за изграждане на домашно кино. Acer H7531D възпроизвежда изображенията с по-естествени и балансирани нюанси, постигайки наистина реалистични тоналности, благодарение на технологията Acer ColorBoost II+, разчитаща на 6-сегментно цветно колело, мощен процесор за обработка на образа и специално оптимизирана лампа за максимално ефективно цветово възпроизвеждане.

С времето, традиционните проектори могат да пострадат от влошаване на цветовете, в следствие на което да се прояви жълтеникав или зеленикав оттенък върху проектирания на екрана образ. За да избегнат това, проекторите на Acer използват специалната DLP® технология ColorSafe II и уникална за продуктите на Acer система за компенсация на цветовете като част от оптичните компоненти с цел да се подсигури оптимално качество на образа при продължително ползване и да се елиминира възможността от деградация на цветовете с течение на времето.

Освен поддръжката на истинска Full HD (1080p) резолюция, H7531D разполага и с два HDMI™ конектора, които осигуряват възможност за лесно и безпроблемно свързване и ползване заедно с най-актуалните цифрови устройства, като това, в комбинация с наличието на True 24p кино режим на работа гарантира перфектното представяне по време на гледане на филми. Разбира се освен да осигури истинско кино изживяване в домашни условия, този проектор е идеален и за нуждите на геймърите, които искат да се насладят на невероятно детайлен и реалистичен образ в любимите си игри.

Acer H7531D идва с корпус в елегантно бял цвят със сребърно покритие на определени детайли и заоблени ъгли, така че да се превърне в още един елегантен елемент от обзавеждането, независимо къде ще го инсталирате в своя дом. Изваяни линии елегантно прикриват отворите за вентилация, а стойката тип натискащ се бутон осигурява нужната функционалност за бърза и безпроблемна инсталация на проектора. Специална синя подсветка осветява контролните бутони за тяхното по-лесно използване в тъмни помещения.

Благодарение на специалния режим за компенсация на цветовете, в зависимост от цвета на стената, Acer H7531D може да възпроизвежда точно нюансите на цветовете дори когато образа бива проектиран върху цветна стена. Достатъчно е само да изберете цвета на вашата стена от менюто и проектора автоматично ще направи необходимите корекции на цветовите тонове на проектирания образ. В резултат на това ще можете да се насладите на висококачествена картина, дори и да не разполагате с инсталиран специален екран за проектора.

Ако пък имате моторизиран екран за проекция, то можете да се възползвате от интегрирания в проектора 12V контролен порт, така че да свържете управлението на екрана с проектора. Това ще ви осигури автоматично спускане на екрана при пускане на проектора и съответно неговото прибиране обратно, когато решите да спрете да гледате и изключите своя Acer H7531D. Трудностите при домашната инсталация лесно могат да бъдат превъзмогнати благодарение на наличната вертикална Keystone корекция за изкривяването на образа, както автоматична, така и ръчна. Благодарение на тази корекция лесно можете да се справите с потенциалните проблеми с вертикално изкривяване на образа, възникващи при проекция под ъгъл, така че зрителите винаги ще могат да се насладят на перфектна правоъгълна картина, без това да ви коства излишно много усилия. Освен това Acer H7531D разполага с възможност за автоматична корекция на образа при монтаж на тавана, благодарение на специален сензор за гравитация, който определя дали проектора е обърнат за инсталация на тавана и съответно автоматично обръща образа, ако е необходимо.

Освен че осигурява до 4000 часа живот на лампата, пестейки от разходи за подмяна и осигурявайки дълготрайно ползване, H7531D разполага и с инструмента Acer EcoProjection, който служи за управлението на енергопотреблението в режим на очакване, с цел да спести значително изразходваната електроенергия и да подпомогне за опазването на околната среда. Освен това проектора автоматично преминава в ECO режим на работа, ако към него не бъде подаден сигнал за повече от 5 минути, при което електрическата консумация се понижава с до 20%. Като част от Acer EcoProjection пакетът е и Acer ePower Management, инструмент за задаване на специални потребителски енергоспестяващи настройки. Новите проектори с висока резолюция осигуряват тиха работа с ниво на издавания шум от 26dB в Eco режим (30dB в нормален режим) с цел да няма нищо, което да ви смущава докато се забавлявате.

Видео проекторите Acer H7531D идват с 5 годишна гаранция за DLP чипа и 1 година за лампата, без да има ограничение за използваните часове.

За Acer

Още от основаването си през 1976, Acer успява да постигне целта да разчупи бариерите между хората и технологиите. В глобален мащаб Acer е на втора позиция по количества продадени компютри и лаптопи. Благодарение на наложения успешен и доходоносен бизнес модел през канал от партньори компанията продължава да бележи постоянен ръст, ефективно поддържайки няколко различни марки в световен мащаб – Acer, Gateway, Packard Bell и eMachines. Acer се стреми да създава екологично ориентирани продукти, като в същото време се работи и за подобряване на екосъобразността и на доставките на продукти в сътрудничество с партньорите си. Acer се гордее с възможността си да бъде световен партньор на предстоящите през 2012 година Олимпийски игри в Лондон и на вече провелите се Зимни олимпийски игри във Ванкувър. Цялостната група на Acer е съставена от екип от 7000 души в световен мащаб. Очакваните приходи на компанията за 2009 са от порядъка на 17,9 милиарда американски долара. Посетете www.acer-group.com за повече информация.


Етикети: , , , , , ,Коментарите са забранени.