Пазарувай на кредит в електронния магазин на Multirama

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.02.2012, 4,744 показвания

Благодарение на изгодни кредитни условия от Jet Credit

Не си ли чул още? От няколко месеца насам имаш възможност да пазаруваш най-новите IT продукти на кредит в електронния магазин на Multirama. Новата услуга е осъществена в партньорство с Jet Credit.

По този начин всеки е в състояние да закупи желания продукт веднага, при най-изгодни за него условия – в тон с желанието на “Мултирама” да прави достъпни най-новите технологии за възможно най-много хора.

“Партньорството ни с Jet Credit беше породено от желанието да дадем възможност на повече хора да се възползват от удобствата на новите технологии и да улеснят комуникацията, да ускорят бизнеса си или просто да се забавляват – обяснява мениджърът на електронния магазин на Multirama Зорница Луканова. – Клиентите ни вече могат много лесно да вземат на кредит желания от тях продукт, без да се налага да обикалят магазините. Достатъчно е само да попълнят формуляра за кандидатстване онлайн и всичко останало е в наши ръце. Така се роди и идеята за тази нова услуга.”

Пазаруването онлайн ти дава възможност да получиш всяка избрана от теб стока бързо, лесно и удобно до всяка точка на България.

Виж стъпките за пазаруване с онлайн кредит в Multirama…


Етикети: , , ,5 коментара

 1. 1 asasas // 21.02.2012 в 22:31

  По добре пазарувайте онлайн, че като отидете на място е трагедия обслужването. Например като си пазарувах клавиатура младежа не само не беше чувал за механична клавиатура, ами ме убеждаваше, че не съществува такова нещо и че steelseries правили ‘хубави и качествени’ клавиатури и едва ли ще се захванат да правят механични :D направо да му я треснеш у главата при тва че тежи 2 кила :D

 2. 2 mihabolil // 22.02.2012 в 09:51

  Цените им са трагедия.
  multirama + jetcredit => те одират жив!

 3. 3 Ивайло // 22.02.2012 в 14:16

  Ами аз пък мога да кажа, че съм доволен от тях и от обслужването. Имам един MacBook Air закупен от тях и един хард диск външен Тошиба и съм доволен. За MacBook-a дори ми се беше наложило да го нося до сервиза им да питам разни неща, тъй като бях бос в операционната и не ми беше много позната и бяха много любезни и услужливи.

 4. 4 Drago // 22.02.2012 в 18:02

  Цените им са доста високи, иначе има и тук там някой консултант, който да разбира, макар това да е рядко срещано

 5. 5 Иван // 23.02.2012 в 17:49

  Цените на някой неща са много високи, на други нормални дори доста добри, в облужването наистина е рядкост да срещнеш някой който те разбира какво искаш,за гаранция се опитаха да ме излъжат и да ми пробутат някакво умряло дъно и това дори им отне !!!!30дни!!!!!
  Извод : ако си много закъсал и фрашкан с пари МУЛТИРАМА е твоя извор

Коментари: