D-Link DNS-340L ShareCenter за мрежово съхранение на данни за всяка ситуация

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.07.2015, 3,257 показвания

DNS-340L-Side-Left

DNS-340L ShareCenter на D-Link осигурява сигурен и бърз достъп до документи и мултимедийни файлове на частни потребители и малки компании. С помощта на приложението mydlink Access NAS за iOS и Android, DNS-340L позволява достъп до информацията навсякъде и по всяко време.

D-Link, водещ производител на професионални мрежови решения и решения за дигиталния дом, предлага сигурно пространство за съхранение на данни с мрежово облачно устройство за съхранение на данни ShareCenter+ (DNS-340L).
С помощта на своите четири твърди диска, DNS-340L може да съхранява файлове с размер до 24 TB и осигурява сигурност на информацията посредством множество RAID нива. Към DNS-340L могат да се свързват принтери или други външни системи за съхранение на данни, посредством три USB порта, един от които поддържа високоскоростния стандарт USB 3.0. В допълнение, два гигабит Ethernet интерфейса улесняват високоскоростния пренос на данни. DNS-340L е наличен в България на цена 599 лв.

Голям капацитет за съхранение на данни, висока производителност
DNS-340L има семпъл и елегантен корпус с място за четири твърди диска 3.5″ SATA от най-ново поколение, с капацитет до 6 TB за всяко устройство за съхранение на данни. Твърдите дискове могат да бъдат поставени в съответните клетки на NAS сървъра бързо и без да са необходими допълнителни инструменти. Благодарение на функцията за замяна, устройствата за съхранение на данни могат да обменят информация по време на работа. Дори в случаите, в които някой от твърдите дискове спре да работи, технологията RAID защитава системата от загуба на информация. Потребителите могат да избират между RAID нива 0, 1, 5, 10, 1+0 и JBOD, всеки от които предлага различно ниво на сигурност, капацитет за съхранение на данни и скорост на запис и прочитане.

Достъп до информация навсякъде и по всяко време

Потребителите на DNS-340L могат да съхраняват своята информация сигурно и да я управляват от множество устройства. Компютрите, работещи с Windows и Mac, както и клиентите на Linux имат достъп до DNS-340L посредством NFS сървър, без да им е необходим допълнителен софтуер. Освен това, D-Link предлага приложението mydlink Access NAS за мобилни устройства. То позволява на потребителите да съхраняват информация в движение и да преглеждат своите снимки и видеа. В допълнение, интегрираният DLNA и iTunes медиен сървър позволява на потребителите да пускат музика на съвместими мултимедийни устройства, клиенти на DLNA и няколко, съвместими с мрежата аудио плейъра.

Ефективна защита срещу загуба на данни
DNS-340L предлага достатъчно пространство за снимки от ваканции, любими песни и хитови филми. В същото време, неговият софтуер за цялостно архивиране защитава информацията в случаите, когато твърдият диск на лаптопа се развали. Информацията се съхранява на вътрешния твърд диск, но може да бъде и допълнително защитена на локален или отдалечен свързан носител за съхранение и да бъде архивирана онлайн посредством облачни услуги като Amazon S3, Google Drive или Dropbox.

Енергийна ефективност
DNS-340L изразходва около 23 вата в режим на готовност и въпреки това е готов за работа в рамките на няколко секунди. Устройството може да се изключва автоматично по график и консумацията на енергия от LAN интерфейсите е ограничена максимално, благодарение на функцията за Green Ethernet.

Наличност и цена
DNS-340L е наличен в България на препоръчителна цена от 599 лв.

Важни характеристики на DNS-340L
– Мрежово облачно устройство за съхранение на данни с четири клетки за твърди дискове SATA
– Капацитет до 24 TB, осигурен от последно поколение 6-терабитови устройства за съхранение на данни
– Два гигабит Ethernet интерфейса
– Три USB порта за свързване с принтери или външни носители за съхранение на данни
– RAID нива 0, 1, 5, 10, и 1+0, които предлагат набор от различни нива за сигурност
– Множество опции за архивиране на локални, отдалечени или облачни носители за архивиране
– Многобройни протоколи за споделяне на файлове за Windows, Mac, Linux, iOS, Android и т.н.

За D-Link
D-Link е глобален лидер в областта на мрежовите решения за дома, малкия бизнес, средните и големи компании и доставчиците на интернет и телекомуникационни услуги. С множество награди за дизайн, софтуерни разработки и продукти, D-Link внедрява и поддържа унифицирани мрежови решения, които интегрират функции за суичинг, уайърлес, броудбанд, съхранение, IP наблюдение и мрежов мениджмънт в облака. За повече информация посетете www.dlink.com, и ни следвайте във Facebook и Google+.


Етикети: , , ,Коментари: