ASUS GX700, комбинация от наука и забавление

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.02.2016, 4,899 показвания

Изпробвайте ASUS GX700, първият в света лаптоп със система за водно охлаждане, и се забавлявайте с научните експерименти в THE MALL

Станете свидетели на промоцията на ASUS GX700, първият в света лаптоп с водно охлаждане. В допълнение, на промоционалния щанд на ASUS можете да видите и изпробвате GX700, да се насладите и на атрактивни експерименти, показани по забавен начин и обясняващи научно принципите, използвани при изготвянето на това мощно устройство.

asus_gx700

Промоцията е с продължителност от 11-ти февруари до 14-ти февруари в часовете между 12:00 и 20:00 ч в търговски център The Mall, на партерен етаж, в близост до главния вход. През всичките четири дни посетителите не само ще видят, но и ще участват в провежданите от “лудия учен” и неговите помощници опити. Всеки ден на промо щанда ще бъде демонстрирана разликата между системите с въздушно и водно охлаждане, обяснявайки процеса на работа на системата с водно охлаждане и нейните предимства пред тази с въздушно охлаждане. Ще бъдат посочени и аргументи, доказващи, че GX700 е най-бързото устройство.

asus_gx700_docking

ASUS ROG GX700 – настолно изпълнение в тялото на лаптоп

В допълнение към охлаждащата система, GX700 има още няколко невероятни качества. На първо място, това е NVIDIA GTX980 десктоп графична карта, благодарение на което, графичното изпълнение е несравнимо по-добро от това на други лаптопи на пазара. GX700 e захранван от Intel Core i7- 6820HK процесор, с фабрично повишена тактова честота и възможност за овърклокване. Не само, че е възможно овърклокване на процесора, но благодарение на софтуера лесно може да се повиши скоростта на графичните карти и паметта. Резултатът е лаптоп с ултра мощна производителност, отговарящ на нуждите не само на най-взискателните почитатели на игрите, но също така и на професионалистите, занимаващи се с обработка на видео и звук, или създаване на сложни 3D сцени.

asus_gx700_specs

ASUS GX700 ще бъде в магазините през февруари.


Етикети: , , ,Коментари: