Теленор предлага 12-месечен платен стаж с новата си младежка програма

Теленор предлага 12-месечен платен стаж с новата си младежка програма

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 22.08.2016, 3,458 показвания

telenor

Теленор предлага 12-месечен платен стаж и възможност за реален кариерен старт с новата си стажантска програма. Тя е насочена към активни и амбициозни млади хора, които се вълнуват от мобилните и дигитални технологии, умеят да намират креативни решения и обичат да научават нови неща всеки ден.

В първото издание на програмата, Теленор търси стажанти в областите “Маркетинг”, “Радио и телекомуникации”, “Информационни технологии” и Big Data. В програмата могат да се включат както студенти в трети или четвърти курс на бакалавърската си степен, така и завършили студенти.

Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на уебсайта на Теленор, като изпратят нестандартна и креативна автобиография до 26 август 2016 г. Достигналите до следващия етап кандидати ще трябва да разрешат специално разработено дигитално предизвикателство чрез т.нар. escape room, а след финални интервюта ще бъдат избрани 10 стажанти.

Стажантската програма ще започне през септември. Участниците в нея ще работят на пълен работен ден срещу мотивиращо финансово възнаграждение. През следващите 12 месеца те ще могат да се включат в различни проекти, да се учат и работят с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда. След края на програмата, най-добре представилите се стажанти ще получат предложение за постоянна работа в Теленор.


Етикети: , ,2 коментара

 1. 1 Сашо // 22.08.2016 в 09:31

  Не че се интересувам от теленор, но ми стана любопитно да погледна, какво имат предвид с “big data”. Ето им описанието:

  •Take advantage of Big Data Technologies
  •Analyze location data by using SQL Server, Excel and Non – relational technologies

  Само като видях excel споменат във връзка с big data нещо губя надежда позицията да има нещо общо това, което наистина е big data. Какво ли съм очаквал от телемор..

 2. 2 BTVGZ // 22.08.2016 в 12:30

  Работата при тия е за посредствени хора. Нито парите им са пари (по моя преценка са 50-60% назад от реалният пазар), нито инфраструктурата им е читава, нито читави хора имат, нито ще дойдат. За студенти може и да е добре, ако им дават 1.5-2К. За професионалисти е губене на време. В тоя сектор е така. Спрели са преди 9-10 години и не мърдат. Може само да се затъпее.