In Win 904 PLUS Silver

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 16.09.2016, 9,046 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Поглеждайки In Win 904 PLUS със сигурност можем да кажем, че това е една доста семпла уникална компютърна кутия, която е уникална в семплостта си и семпла в уникалността си, едновременно. 904 PLUS не “крещи” с дизайн и същевременно предлага уникални форми и комбинация от материали. Като един фен на по-изчистените компютърни шасита този дизайн ми допада доста, а двата стъклени капака направо завършват картината…

904_tempered_glass

Няма как да не започнем с този стикер, указващ наличието на закалено стъкло що се отнася до двата кристални странични капака на 904 PLUS. Подобно нещо едва ли се среща често, камо ли в България. Стъклото определено е доста масивно и придава много класа и качество към и без това доста сносната изработка на 904 PLUS. Като една доста уважаваща себе си компания производител на компютърни шасита, освен здравото закалено стъкло, In Win са направили алуминиевата “черупка” на 904 PLUS като един цял елемент (изключение прави задната планка, която скрива задния панел на дънната платка и разширителните слотове на кутията). Това също създава усещане за високо качество и стил, както и много приятни външни ръбове на структурата.

904_front

904_back

Алуминиевото шаси е “заобиколено” от двата стъклени капака, като само в задната си част 904 PLUS разполага с допълнителен алуминиев елемент, който да скрива външните конектори на дънната платка и всички разширителни платки, намиращи се в машината. Това до голяма степен запазва стила на шасито, а и позволява за “външен кейбъл мениджмънт”.

904_cd_dvd_usb

Макар че на пръв поглед не се забелязват слотове за 5.25″ устройства, като Blu-Ray/DVD например, 904 PLUS предлага едно такова, доста умело “прикрито”. Честно казано на пръв поглед човек определено може да пропусне тази опция, която предвид доста нестандартният дизайн не се забелязва веднага. Тук се виждат и четирите конектора USB3.0 за свързване на външни USB-базирани устройства, както и задължителните микрофон и слушалки.

Малко по-детайлно погледнато, задната страна на 904 PLUS е “покрита” с декоративен капак, за който споменахме вече по-горе:

904_rear_external

Подобно решение на пръв поглед не изглежда като най-удачното, но в последствие се забелязва не само желанието за завършена визия, но и допълнителната опция за 140мм вентилатор (не е стандартно достъпно, по-скоро е въпрос на определен потребителски подход към позицията). В тази “ниша”, между декоративния капак и 92мм вентилатор може да се помести 140мм радиатор, ако решите да слагате AIO воден охладител – помислено е и за това.

Да се пренесем сега в интериора на In Win 904 PLUS Silver…Всички страници от статията:

 1. Нестандартни компютърни шасита
 2. 904 PLUS - основни спецификации
 3. 904 PLUS отвън
 4. 904 PLUS отвътре
 5. В Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: ,5 коментара

 1. 1 Tormentor // 17.09.2016 в 07:42

  “Налице е опцията за една 140мм перка в предната долна част на 904 PLUS, точно над “празното място” в дизайна на кутията и конекторите за USB 3.0, микрофон и мишка.”

  Много иновативен конектор за мишка.

 2. 2 Тодор Богданов (mollov) // 17.09.2016 в 12:47

  Така де, за слушалки… това “Микрофон и Мишка” е професионално изкривяване от преди години… :)

 3. 3 nv // 17.09.2016 в 19:08

  Правил съм системи с Win Mana за клиенти.
  Имам много добри впечатления от марката.
  Единственият минус, който имаха тогава беше, че бяха малко по-скъпи от другите модели в този клас.

 4. 4 alabala // 20.09.2016 в 10:42

  Само аз ли забелязвам, че тази кутия не може да се справи с охлаждането на две “гладни” видеокарти или на една с по-мощен/клокнат процесор?
  С един единствен извеждащ вентилатор нещата са безнадеждни.
  Брутална простотия е решението да обърнат захранването на дъното (то не че има смисъл да не е обърнато).
  Подава се дамо половината в обема на кутията и половината от отворите са леко затиснати от някакво “жилезо”.
  Вместо да помага с охлаждането ще отвежда по-хладния върдух влезнал през отвора над “голямата и мега практичка дупка”.
  Ами ако захранването не включва перка до 4-500 вата консумация какво правим?
  Когато се включи ще засмуче изключително топъл въздух от кутията.

  Красиво, но супер нефунционално.

 5. 5 Dupentzeto // 02.10.2016 в 11:41

  Липсват ми тестове на температурата и шума. Иначе добор ревю.

Коментари: