D-Link Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi

D-Link Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 17.05.2018, 4,237 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Поглед отблизо
Както предполагам вече стана ясно, системата D-Link Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi (COVR-P2502) се състои от два идентични хибридни адаптери D-link Covr-P2500.

В комплекта COVR-P2502, освен двата хибридни PowerLine адаптери ще откриете кратко печатно потребителско ръководство, инструкция за бързо инсталиране, карта с Wi-Fi настройките, LAN кабел и гаранционна карта.
Разработката на адаптерите D-Link Covr съчетава в себе си най-новите Wi-Fi и Powerline технологии, с цел създаване на безпроблемна безжична мрежа, осигуряващ на потребителите платформа, необходима за изграждане на надеждна и скоростна домашна мрежа.

Поддръжката на всички нови стандарти си е казала думата при физическите размери на хибридните адаптери. Те са масивни не само на габаритни размери, но и на тегло. Екстендърите разполагат с две сгъваеми антени, които им придават доста забавен вид.

На лицевата страна на D-Link COVR-P2502 са разположени 5 светодиода със съответните символи – PowerON, PowerLine, LAN, 2.4GHz Wi-Fi и 5GHz Wi-Fi. PowerON светодиода указва, че устройството получава ел. захранване, a ако започне да мига, означава, че е в режим на заспиване или търси да установи връзка с PowerLine мрежата. LAN светодиода показва, че Ethernet портът е свързан към мрежово устройство. Двата WiFi светодиода показва, че съответния обхват на функцията за безжична връзка е в готовност. Светодиодът PowerLine указва, че устройството е свързано към PowerLine мрежа. Цветовете на светодиода са три: червеният показва добро качество на връзката; кехлибареният означава по-добро, а зеленият – отлично.
От дясната страна на адаптера са разположени трите гигабитови Ethernet порта и бутоните за Reset и WPS.
С три гигабитови Ethernet порта на адаптер, потребителите могат да свързват към тях компютри, „умни” телевизори и други устройства, буквално директно към Ethernet порт в близкия захранващ контакт, като елиминират нуждата от използване на LAN кабели в дома.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Характеристики и спецификации
  3. Поглед отблизо
  4. Тестове и впечатления
  5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: , , , , ,Коментарите са забранени.