Новите монитори Philips с USB-C docking заемат централно място в съвременното дигитално работно пространство

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.06.2018, 2,181 показвания

  • Извитият 34-инчов UltraWide дисплей поставя потребителя в центъра на голямата видима площ с висока точност на цветовете и впечатляващ контраст
  • 27-инчовият QHD монитор предлага концепцията на докинг станция за бизнес потребителите

Новите Philips 349P7FUBEB и 272B7QUPBEB предлагат USB-C docking решение

 

София, 7-ми юни 2018 г. – MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, обяви нов 34″ извит дисплей Wide QHD и 27″ QHD монитор Philips – и двата снабдени с USB-C docking решение.

Нарастващата важност на USB-C

Приветстван от технологичните ентусиасти при своето представяне като истински революционен стандарт, USB-C светкавично се превръща в базово изискване за бизнес клиенти и напреднали потребители. Той предлага много повече от практичния симетричен конектор, като например висока скорост на пренос на данни и възможност за зареждане и предаване на аудио и видео сигнал по различни протоколи, както и връзка с Интернет по един единствен кабел. Така USB-C трансформира дисплеите в критично важни хъбове, около които се изграждат съвременните дигитални работни места.

Мониторите Philips с USB-C докинг възможности гарантирано ще променят начина, по който изпълнявате ежедневните задачи, оптимизирате пространството на бюрото и се фокусирате върху работата, вместо да губите време и търпение, борейки се с множество несъвместими портове и кабели. USB-C мониторите могат да бъдат зарядна станция за мобилни устройства и място за включване на аксесоари като камери и слушалки или точка за изграждане на конфигурации с няколко екрана.

Изобилие от екранна площ в 34-инчова конфигурация

По тази причина MMD постоянно разширява богатото си портфолио от висококачествени дисплеи, снабдени с USB-C docking решение, което посреща нуждите на различни категории потребители. Чудесно допълнение към топ линията Philips Brilliance P е новият модел 349P7FUBEB с 34″ извит UltraWide дисплей с резолюция WQHD (3440 x 1440), проектиран без компромиси. Той произвежда живи и по-естествени CrystalClear изображения с разширен цветови обхват UltraWide Color  на своя MVA панел със съотношение 21:9 с висока плътност и контраст. Усъвършенстваният екран предлага осезаем ефект на потапяне в картината като обгръща потребителя с приложенията, с които работи и му помага да остане фокусиран и продуктивен.

При работа с по-взискателни приложения, изискващи повече екранно пространство, на помощ идва технологията Philips MultiView, която позволява на потребителя да гледа едновременно сигнал от две устройства, като например PC и лаптоп в режим Picture-by-Picture и Picture-in-Picture. Със своята честота на опресняване от 100Hz новият Philips 349P7FUBEB привлича окото с ултра плавна картина без забавяне, в която не липсва нито кадър, независимо колко динамично е видеото.

Още повече еко и ерго

Бизнес потребителите, работещи с обичайните офис приложения или професионален софтуер, отдавна са открили предимството на по-големите дисплеи, особено при моделите с възможности за лесно свързване на лаптопи за разширяване на ограниченото им екранно пространство. С функцията USB-C docking новият Philips 272B7QUPBEB осигурява идеално решение на тези, които търсят 27″ QHD екран, за да подсилят своето работно място и продуктивност.

С използване на само един USB-C кабел новият модел 272B7QUPBEB прехвърля данни и видео с висока резолюция с USB 3.1 скорости като същевременно доставя до 60 вата мощност за зареждане на външни устройства. Вграденият RJ-45 10/100/1000 Ethernet порт позволява мигновено включване към всякакво стандартно мрежово оборудване и дава спокойствие на загрижените за сигурността потребители. Наличният DisplayPort изход прави възможно и лесно навързването на два или повече монитора за създаване на вълнуващи конфигурации.

Новият Philips 272B7QUPBEB произвежда CrystalClear изображения с Quad HD резолюция (2560 x 1440) на своя IPS дисплей. Той предлага режим на обръщане на 90 градуса, който позволява ергономична работа с вертикално ориентирано съдържание като DTP приложения. Функцията PowerSensor помага за намаляване на сметките за електричество с помощта на умен и безвреден инфрачервен сензор, който автоматично намалява яркостта на монитора, когато потребителят е далече от него.

Отлично зареден с полезни функции

И 349P7FUBEB, и 272B7QUPBEB споделят богат набор от функции, включително LowBlue режим – специална настройка, която използва софтуерна технология, за да намали излъчваната синя светлина с къса дължина на вълната, която може да навреди на зрението при продължителна употреба; SmartErgo Base – настройваща се по височина стойка с възможност за въртене, накланяне и обръщане за постигане на точните персонални предпочитания; ултра тънка рамка на дисплея, която намалява разсейването и максимизира зрителната площ в конфигурации с повече дисплеи и създава чувство за използване на един по-голям екран.

Разработен за потребители, които се нуждаят от високопроизводителни монитори за прецизна работа с точно пресъздаване на цветовете, моделът от висок клас Philips Brilliance 349P7FUBEB ще бъде наличен през юли 2018 г. на препоръчителна крайна цена от  1659 лв. с ДДС. За корпоративните потребители, загрижени за околната среда е моделът Philips 272B7QUPBEB, който ще е в продажба през юли 2018 г. на препоръчителна крайна цена от 879 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Технически спецификации: Display Philips 349P7FUBEB

Тип на LCD панела MVA
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 34“ / 86.36 см
Ефективна зрителна площ 797.22 (Х) x 333.72 (В) при извивка 1800 R
Оптимална резолюция 3440 x 1440 @ 60 Hz
Зрителни ъгли 178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10
Яркост 300 cd/m²
Контрастно съотношение (типично): 3000:1
Брой изобразявани цветове 16.7 милиона цвята
Цветови спектър (типичен) NTSC 99.8% (CIE1976), sRGB 117.3% (CIE1931)
Удобства ·         Вградени говорители: 5 W x 2

·         Power On/Off, Menu/OK, User/Down, SmartImage/Return, MultiView/Up, Kensington lock, VESA монтаж (100×100 мм)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност ·         Входове: DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (PD 60 W) – 60 W) – USB: USB 3.0×3 (1 с бързо зареждане) – Input: Separate Sync, Sync on – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, изход за слушалки

 

Устойчивост ·         Околна среда и енергия: RoHS, Lead-free, Mercury Free, WEEE

·         Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране: 100 %

Съответствие и стандарти ·         Одобрения на регулатори: CE Mark, CU-EAC, RCM, CB, GS, TUV/ISO9241-307, SEMKO, MEPS
Корпус ·         Цвят: черен

·         Крак: черно/сребристо

·         Покритие: текстура

Технически спецификации: Philips 272B7QUPBEB

Тип на LCD панела IPS
Технология на подсветката W-LED
Размер на панела 27“ / 68.5 см
Ефективна зрителна площ 596.7 (Х) x 335.7 (В)
Оптимална резолюция 2560 x 1440 @ 60 Hz
Зрителни ъгли 178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10
Яркост 350 cd/m²
Контрастно съотношение (типично): 1000:1
Брой изобразявани цветове 16.7 милиона
Удобства ·         Вградени говорители: 2 W x 2

·         SmartImage, Input, PowerSensor, Menu, Power On/Off, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност ·         Входове: DisplayPort 1.2 x 1, HDMI 1.4 x 1 – USB: USB-C 3.1 x 1 Gen 2 (upstream), USB 3.1 x 3 (downstream, с бързо зареждане) Output: DisplayPort x 1 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): изход за слушалки
Устойчивост ·         Околна среда и енергия: PowerSensor, EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS, WEEE

·         Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране: 100 %

·         Рециклирани пластмаси: 85%

Съответствие и стандарти ·         Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, CCC, CECP, PSB, CEL, CB
Корпус ·         Предна рамка: черно

·         Заден капак: черно

·         Крак: черно

·         Покритие:  текстура

 

За допълнителна информация:

Соня Славчева

Public Relationships People

Телефон: +359 898 22 37 37

E-mail: sonya@prpeople.ro

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com


Етикети: , , , ,Коментари: