Да защитим данните си в екстремни условия с ADATA ED600

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 20.09.2018, 5,727 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


 

Добре дошли в краткия ни преглед на Adata ED600. Обратно на първоначалното очакване, това не е преносим твърд диск, а само външен корпус за такъв.
Независимо от нашествието през последните години на облачните услуги, или по-специално на облачните хранилища, все още за голямата част от обикновените потребители е по-удобно съхранението на данните да е на физически носител, особено когато липсва достъп до Интернет, или това са големи по размер файлове, каквито например са филмите, игрите, графични проекти и пр.

В този случай не ви остава нищо друго освен да потърсите външен преносим диск. На пазара съществуват множество модели, като започнете от такива с HDD дискове и стигнете до SSD модели. Обикновено производителите на тези устройства са преценили с какви дискове да ги окомплектоват и в не малко случаи може да се окаже, че не са точно това, което искате, а да не споменаваме факта, че в повечето случаи при повреда на диска, трябва да изхвърлите цялото устройство. Именно при тези случаи на помощ идват познатите ни външни кутии за твърди дискове, каквато е например ADATA ED600, с която ще ви запознаем в това кратко ревю.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Поглед отблизо
  3. Спецификации
  4. Тестове и резултати
  5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети:Коментари: