ADATA анонсира ултраустойчив външен хард диск

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 14.09.2018, 2,224 показвания

14/09/2018 – ADATA представи нов хард диск под наименованието HD830, който компанията определи като своя най-издръжлив към момента твърд диск. Устройството разполага с изключително здрав алуминиев корпус и трислойна конструкция, както и защита от прах и вода, покриваща спецификациите на стандарта IP68. HD830 също така отговаря на изискванията на военния стандарт MIL-STD-810G 516.6 и може да издържи на натиск до 3000 кг. Дискът разполага с противошокови сензори, които предпазват устройството при инцидентни удари и вибрации.

На практика неразрушим

Ултраустойчивото алуминиево тяло на HD830 е не само издръжливо при удари, но устоява на натиск, еквивалентен на теглото на петдесет души, и на изпускане от височина до 1,22 м. Здравата трислойна конструкция включва и подсилен външен силиконов кейс в червен и син вариант, удароустойчив буфер и вътрешна обвивка, която здраво придържа диска на мястото му.

Противоударни сензори

Вградените сензори спират временно работата на HD830 при засичане на удар или изпускане, което намалява до минимум възможността от повреда в дейността на устройството. Потребителите ще знаят, че сензорите са активирани, тъй като по време на превенцията LED индикаторът ще свети в червено, а при възстановяване на нормалната работа на диска ще се появи синя светлина.

Здрав, стилен и с голям капацитет

HD830 разполага със здрав алуминиев корпус с релефна повърхност, имитираща пясъчно покритие, и два устойчиви странични панела, които правят устройството още по-защитено. В ерата на 4K Ultra HD видеоклиповете и големия обем налично съдържание дискът на ADATA предлага достатъчно пространство с избор между 2TB, 4TB и 5TB капацитет. Всичко това ще се предлага с 3-годишна гаранция от производителя.

 

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и USB флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията предлага също така решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание и награди като iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, Computex Best Choice и Taiwan Excellence. Птицата колибри е талисман на марката ADATA, който  символизира способността на компанията да бъде гъвкава и бърза по отношение на иновациите с цел предлагане на още по-добри решения. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: ,Коментари: