Графичните решения AMD Radeon подкрепят производителността и страхотната визия в играта Star Control: Origins

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.09.2018, 1,792 показвания

20.09.2018 Играта  Star Control: Origins стартира на пазара от днес. В нея геймърите поемат кормилото на първия и единствен звездолет на Земята, за да я спасят от една древна извънземна заплаха, на всяла цена и с всички необходими средства. С нея те ще изследват нови светове, ще влизат в контакт с нови цивилизации и в битки с враждебните извънземни.

 

Както AMD съобщи неотдавна, промоционният пакет Raise the Game  включва РС версията на Star Control: Origins безплатно с покупката на графична карта AMD Radeon RX Vega, RX 580 или RX 570.

 

AMD е работила в тясно сътрудничество със Stardock Entertainment, за да даде на геймърите възможно най-ярките картини и плавни кадрови скорости с графичните продукти AMD Radeon при старта на Star Control: Origins и след него:

 

  • Производителността на Radeon RX Vega 64 в играта надминава GeForce GTX 1080 на 1080p, 1440p и нативна 4K резолюции.
  • В ход е осигуряването на HDR поддръжка на DirectX 12, Vulkan и FreeSync 2 и ще бъде предложена с бъдещ ъпдейт.
  • С поддръжката на Radeon FreeSync геймърите с Radeon карти и съответни поддържащи технологията монитори могат да се наслаждават на ниска латентност и отлично възпроизвеждане на картините в Star Control.

 

 

Можете да изтеглите най-новата версия на Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2, с поддръжка от ден 0 и оптимизации за Star Control: Origins тук. Промоцията Raise the Game, която включва също така заглавията Strange Brigade и Assassin’s Creed Odyssey ще продължи до 3 ноември 2018 г. Безплатните кодове за игрите могат да се взимат до 31 декември 2018 г. Допълнителна информация можете да намерите тук.

 

 


Етикети: , , , , ,Коментари: