Архитектурата AMD Zen 2 може да бъде обявена на 6 ноември на планираното събитие “Next Horizon”

В раздел: Новини от на 3.11.2018, 2,609 показвания

На 6 ноември AMD Investor Relations ще бъде домакин на събитиеро “Next Horizon” и въпреки, че няма потвърждение за това кои продукти ще бъдат обявени там, заглавието ни кара да мислим, че това ще бъде архитектурата Zen 2 на AMD. Компанията вече обясни, че на този ден нейните ръководители ще “обсъждат иновациите на продуктите и технологиите на AMD, специално създадени за центровете за данни по водещия 7 nm технологичен процес”.

Именно на предходното събитие “Horizont” AMD обявиха процесорите Ryzen и разкриха доста подробности за архитектурата Zen, така че изглежда напълно правдоподобно предстоящото събитие ще да бъде мястото, където да се говори за следващата генерация на архитектурата Zen. Това фокусиране на дискусията около 7-нанометровия технологичен процес вероятно ще накара AMD да говори и за новата си Vega графика, но изглежда крайните потребители ще трябва да чакат още, тъй като центровете за данни са на първо място.

Източник: Techpoweup


Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Гого // 03.11.2018 в 11:48

    Не знам дали на ЗЕН2 ще има анонс(хартиен ще е ако го има, все пак до пускането на пазара има половин година) Но пък Атлон 220G и 240G, би трябвало да са вече на път за магазините.

Коментари: