Елитна памет за елитни системи: Crucial Ballistix Elite DDR4-3600

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 28.06.2019, 2,197 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3


 

Micron е търговска марка, която присъства вече 2 десетилетия на пазара на компютърна памет и една от неговите лидери. Тя беше и една от първите компании, които през 2013 г. пуснаха DDR4 памет на пазара – DDR4 модули с техни чипове от различни производители.
Crucial е дъщерна компания и запазена марка на Micron Technology, която се занимава с производството на продукти, използващи чиповете памет, която произвежда компанията майка. Crucial, освен като голям OEM производител на DIMM модули памет е добре известен в средите на ентусиастите и геймърите. Именно серията PC памет Ballistix на Crucial обслужва нуждите им в продължение на много години. В зависимост от бюджета и нуждите, серията Ballistix включва моделите Sport, Tactical Tracer и Elite. Днес ще разгледаме техните модули памет 8GB Ballistix Elite DDR4-3600, което със сигурност ще привлече вниманието на всички ентусиасти, тъй като само преди малко повече от месец, именно с тази памет, беше постигнат световен овърклок рекорд от 5726 MT/s от тима Overclocked Gaming Systems (OGS).

Спецификации

Отличителни характеристики:

– Скорости до 3600 MT/s (DDR4-3600)
– Радикално увеличение на честотната лента на паметта
– Черни охлаждащи радиатори и черно PCB
– Следене на температурата в реално време на паметта посредством софтуера Ballistix® MOD Utility.
– Поддържа AMD® Ryzen ™
– Поддържа XMP 2.0 профили за лесна настройка и конфигуриране
– Оптимизация за най-новите платформи на Intel®
– Ограничена доживотна гаранция

Спцификации:

 

Паметта (2x 8GB) Crucial Ballistix Elite DDR4-3600 ни бе предоставен за тестове от ASBIS Bulgaria.Всички страници от статията:

  1. Въведение и спецификации
  2. Поглед отблизо
  3. Резултати от тестове и финални думи


Страница от ревюто: 1 2 3
Етикети: , ,Коментари: