ADATA SpectriX S40G SSD 512GB

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 3.10.2019, 4,865 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


През последните 2 години ситуацията около устройствата от тип SSD се промени много. Поради пропадането на цените на паметта NAND Flash,  SSD-тата станаха не само доста по-достъпни, но и предлагащи много по-смислен капацитет в границите на разумната цена за мегабайт. И ако доскоро масово се търсеха устройства с капацитет 128GB, в днешни дни дори 240-ките може би са вече прекалено евтини. Поради това погледа на доста потребители се измести към следващата стъпка – 512GB.

През 2019 година (а може би и още от година назад) в геймърският клас хардуера неминуемо трябва да притежава подсветка RGB, или поне “модата” диктува подобно развитие. При устройствата SATA “украсяването” с подсветка не бе чак толкова удобно и привлекателно, но що се отнася до М.2 – e, тогава нещата доста се променят. Освен всичко друго устройствата М.2 се забелязват много повече поставени върху дънната платка, особено ако компютърната кутия притежава прозорец (или е отворена). Производителите на SSD-та се надпреварват кой да предложи по-интересен модел M.2 и да привлече бъдещи и потенциални клиенти. Един интересен опит в тази посока е ADATA Spectrix S40G.

Правилно сте се ориентирали – това е M.2 SSD на компанията ADATA, притежаващо подсветка RGB. И не просто подсветка, ами регулируема такава. С обем до 1TB, продуктовата линия S40G предлага интересни работни спецификации и възможност да се подреди из между най-бързите геймър-ориентирани M.2 SSD-та на Българският пазар…Всички страници от статията:

  1. Геймърски SSD-та, M.2, TLC...
  2. ADATA Spectrix D40G
  3. Тестова система и резултати
  4. В заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: , , , ,Коментари: