AMD и Microsoft обявявиха нов тънък 15-инчов лаптоп Microsoft Surface Laptop 3

AMD и Microsoft обявявиха нов тънък 15-инчов лаптоп Microsoft Surface Laptop 3

В раздел: Новини от на 3.10.2019, 1,082 показвания

 

AMD и Microsoft обявиха първия по рода си 15 инчов лаптоп Microsoft Surface Laptop, базиран на новите процесори AMD Ryzen Microsoft Surface Edition. Този лаптоп е плод на сериозната многогодишна съвместна програма между AMD и Microsoft на ниво силиций, платформи и софтуер и според двете компании този 15 инчов Microsoft Surface Laptop 3 е с перфектен баланс между производителност, живот на батерията и елегантен и лек дизайн. Те казват, че комбинацията от мощни изчислителни способности и графична производителност с напълно оптимизиран и преработен системен софтуерен стек, включващ технологията AMD Radeon FreeSync, Microsoft Surface Laptop 3 е предназначен за творци – професионалисти, студенти, геймъри в движение и бизнес потребители, които ценят преносимостта и изживяванията на голям екрана.

“С процесорите на AMD Ryzen Microsoft Surface Edition, AMD предлага на пазара най-мощните мобилни процесори за ултратънки лаптопи, които някога сме създавали”, казва Рик Бергман, изпълнителен вицепрезидент за компютърни и графични технологии на AMD.

 

Може да прочетете повече за съвместния многогодишен път, който са изминали AMD и Microsoft за материализиране на Microsoft Surface Laptop 3 в блоговете на AMD и Microsoft Windows.


Етикети: , ,Коментари: