Ревю на геймърски слушалки Logitech G Pro X

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 15.11.2019, 2,069 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


 

Геймърите са движеща сила за цяла една индустрия, произвеждаща продукти и аксесоари, предназначени за тях. Като изключим геймърските PC машини, това са клавиатури, мишки, слушалки и още дузина други аксесоари. Тъй като стриймингът заема все по-голяма и по-голяма част от геймърската екосистема, не е никаква изненада, че производителите на периферни устройства и аксесоари искат да притежават това пространството – особено със своите водещи продукти. Един от основните играчи на този пазар е небезизвестната компания Logitech и именно в това ревю ще ви представим последното им издание на геймърските слушалки Logitech G Pro X.
По-рано през тази година те обновиха с 50 mm Pro G драйвери модела слушалки G Pro. Малко объркващо, нали? Ще направим уточнението, че Logiteh Pro G са драйвери, а G Pro е просто модел слушалки, който е “почти” идентичен с обекта в тази статия – G Pro X. Казвам “почти”, защото независимо от визуалната идентичност на двата модела, все пак има сериозни разлики, за които ще стане дума малко по-надолу. И като говорим за последния модел G Pro X, трябва да отбележим, че той вече е върхът в продуктовата линия на Logitech на геймърски жични слушалки.
Logitech придоби миналата година компанията Blue Microphones, лидер през последните 20 години в производството на студийни микрофони. Именно геймърските слушалки G Pro X са първите слушалки, произведени в тандем с технологии на двете компании.
Logitech обнови своята миналогодишна Pro серия геймърски слушалки с нови драйвери и в модела G Pro X (вероятно X означава extreme), добави технологии на Blue Microphones. Визуално слушалките G Pro X се отличават с повече метал в дизайна си за по-голяма здравина и по-добра визия, но по-съществените промени, както се казва, са “под капака”.
Принципно микрофонът беше най-големият недостатък на предишните модели слушалки G Pro. За G Pro X, той e изцяло преработен, като е добавена технологията Blue VO!CE. Разочароващият стерео звук на G Pro също получава надграждане към съраунд звук в G Pro X. Тези ъпгрейди обаче не са евтини и цената от $100 за G Pro, е нараснала на $130 за G Pro X. Това наистина изглежда малко скъпо за жични слушалки, защото навлиза в ценовата територия на безжичните геймърски модели.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Окомплектовка и спецификации
  3. Дизайн
  4. Софтуер
  5. Впечатления
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , ,Коментари: