Завладяващ външен вид и богатство от функции: MMD представя монитора Philips 346P1CRH

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.03.2020, 1,001 показвания

 

Амстердам, 9-ти март, 2020 г.MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на 34-инчовия (86,36 см) Philips 346P1CRH LCD монитор. Със своя извит WQHD дисплей по стандарта DisplayHDR 400, този монитор предлага забележително визуално представяне, както и набор от удобни възможности за свързване като вградена USB-C докинг станция и KVM превключвател плюс широк набор от технологии и иновации, които подобряват комфорта на потребителя и гарантират възможно най-продуктивен и приятен работен ден.

Връзка без усложнения

По отношение на свързването Philips 346P1CRH предлага всичко. Той е снабден с DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 и RJ45, както и с вградена USB-C докинг станция, която осигурява захранване и мигновено подобрява продуктивността. Потребителите могат просто и лесно да включат цялата периферия към монитора и да елиминират кабелната бъркотия, докато зареждат своя преносим компютър посредством един единствен симетричен USB-C конектор, който им позволява да гледат видео с висока резолюция, да прехвърлят файлове със супер скорост и др. Благодарение на технологията MultiView, те могат да наблюдават картина от два източника и едновременно да работят с няколко устройства, като например PC и лаптоп. Вграденият MultiClient KVM превключвател позволява контрол на две отделни PC-та само с един комплект от монитор, мишка и клавиатура, което става само с натискането на бутон.

Върховно качество на картината

Philips 346P1CRH предлага на потребителите визуално удоволствие от CrystalClear картината с резолюция QHD 3440 x 1440, осигуряваща кристално качество като на живо. VESA сертификатът DisplayHDR 400 означава допълнителна яркост, по-дълбок контраст и зашеметяващи цветове в изображения, които истински грабват от екрана. Зрителните ъгли от 178/178 градуса и UltraWide 21:9 форматът улесняват екипната работа и позволяват сравняване на съдържание от няколко файла, което ще оценят професионалистите, работещи в сферата на финансите, банките и графичния дизайн. Феновете на игрите също ще бъдат поглезени от технологията Adaptive Sync, която гарантира бърза и плавна графика.

Допълнителен комфорт и подобрено удобство

Philips 346P1CRH притежава умни и ефективни функции, които повишават комфорта и удобството. Настройваща се по височина и накланяща се стойка улеснява ергономията, а функциите за защита на очите, сертифицирани от TUV, намаляват напрежението*. Удобна, изскачаща Windows HelloTM уеб камера предлага технология за разпознаване на лица и осигурява сигурна връзка. Тя може да бъде прибрана обратно зад екрана, когато не се използва. Мониторът е съобразен с екологията и предлага функции за пестене на енергия като LightSensor и PowerSensor, които могат да намалят сметките за електричество с до 70%. Той отговаря на стандартите EnergyStar 8.0, EPEAT* и RoHS, не включва вредни субстанции като живак и олово и използва 100% рециклиран материал за опаковката.

Мощен, богат на функции и приятен за работа – мониторът Philips 346P1CRH ще бъде наличен от март 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 1149 лв. с ДДС.

* EPEAT сертификатът е валиден само за местата, където Philips е регистрирала продукта. Моля посетете https://www.epeat.net/ за статуса на регистрация за вашата страна.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

За MMD

MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’), регистрирана в Нидерландия с главен офис в Амстердам, е компания, изцяло притежавана от TPV Technology Limited (‘TPV’) – един от водещите световни производители на монитори и LCD телевизори.

MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’) ексклузивно маркетира и продава Philips брандирани LCD дисплеи по целия свят. Чрез комбинирането на обещанието на марката Philips с производствения потенциал и опит на TPV, MMD използва бърз и фокусиран подход при представянето на иновативни продукти на пазара. www.mmd-p.com.


Етикети:Коментари: