Transcend JetFlash 910 256 GB USB 3.1 Flash Drive

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 25.03.2020, 600 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


Последните няколко статии ви показах някои външни устройства USB, предлагащи високи скорости на трансфер и доста реална антернатива на USB “флашките”. Въпреки това, макар да са с доста компактни размери, масово външните USB SSD-та не могат да се сравняват с USB Flash Drive, когато се търси това ниво на компактност – размерът да е точно колкото нормалноразмерна “флашка”.

Развитието на технологиите NAND Flash позволява за създаването на какви ли не устройства USB, предлагащи не само съхранение на информация, но и високи нива на трансфер на данните. Използването на USB 3.1 е стъпка напред в правилната посока, когато търсим повишени скорости на трансфер – не просто по-високи, ами близки до възможностите на SSD-тата SATA 6Gbps, но в опаковката на “флашка”. Комбинирането на 3D TLC NAND Flash и USB 3.1 е начинът за постигане на всичко това, в толкова малък размер.

Transcend предлага на своите клиенти JetFlash 910 – една “флашка”, която изглежда почти като всяко друго стандартноразмерно USB Flash Drive, но същевременно комбинира в себе си две важни характеристики на флашките – голям обем и високи скорости на трансфер.Всички страници от статията:

  1. USB Flash-ките не са това, което бяха
  2. Transcend JetFlash 910
  3. Тестова система и резултати
  4. В Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: ,Коментари: