Silverstone Argon AR-01

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 25.05.2013, 13,957 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Окомплектовката на охладителя съдържа всичко, което ви е необходимо за инсталацията на AR-01 върху актуалните процесорни платформи на AMD и Intel:

Съвсем традиционно крепежните елементи за почти всички платформи са комбинация от задна планка и горни крепежни винтове, както и поддържащи планки за съответните сокети на AMD и Intel. Единствено LGA2011 е с малко по-олекотена процедура като самият сокет е поддържащата основа и единственото, което трябва да направите е да завиете крепежните винтове и върху тях да поставите двете планки, към които реално се захваща охладителя. Общо взето доста познат сценарий, използван при много други конкурентни охладители. В комплекта е добавена и термопаста, както и споменатите 8 анти-вибрационни закрепващи елемента за до два вентилатора.

Инсталиран охладителя не влиза в “пререкания” нито със слотовете памет, нито дори с евентуално наличният (не се среща при всяка дънна платка) първи слот PCIe x16.

Единственото слабо място тук е наръчника за потребителя. Ако сте запознат с монтажът на такъв тип охладители вероятно всичко ще ви е ясно и без “User Manual”, но ако трябва да разчитате на него ще ви е малко по-сложно в сравнение с указанията на много други модели охладители. Снимките са сравнително ясни и лесно разчитаеми, но текстовото описания определено има нужда да се допълни и да е по-ясно за потребителя.

 Всички страници от статията:

 1. Процесорните охладители - все така едни от най-важните
 2. Silverstone Argon AR-01
 3. Окомплектовка и инсталация
 4. Тестова методология и хардуер, резултати
 5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: , , ,2 коментара

 1. 1 BornToDrink // 29.05.2013 в 17:23

  Аз още си чакам ревю на nJoy захранванията…

 2. 2 » Silverstone Argon AR-01 // 29.05.2013 в 19:50

  […] Silverstone Argon AR-01 […]

Коментари: