IN WIN GRone

IN WIN GRone

В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от на 8.07.2016, 11,110 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Компанията In Win вече е едно от познатите лица, или по-точно казано производители на компютърни шасита, които се опитват да се наложат на българския пазар. Тук говорим за по-интересните варианти за кутии, и не толкова за стандартните предложения, които можете да срещнете в повечето компютърни магазини. Преди две години ви представихме две интесни шасита на In Win, а именно G7 и GT1 Black, а сега е ред да ви запознаем и с нещо по-голямо, по-ефективно и с повече възможности за създаване на доста варианти на висок клас компютърна конфигурация.

grone_first

Компютърните шасита с възможност за поддръжка на дънни платки E-ATX не винаги са били на почит, но определено притежават своите предимства, когато човек иска да направи нещо повече от “стандартна компютърна конфигурация”. При някои от моделите шасита е по-скоро въпрос на ефективното оползотворяване на полезното място, от колкото на създаването на такова чрез повишаване на общият обем на кутията, но така или иначе почти никога не говорим за вариант Middle Tower, а по-скоро за Full Tower.

В продуктовата линия на In Win са налице няколко модела компютърни шасита тип Full Tower, повечето от тях с доста специфичен дизайн и визия. Едно от тях, обаче, комбинира по-класическата визия с голям набор от “интериорни” (и не само) възможности при изграждане на “едно сериозно PC”. Става дума за In Win GRone и нейните три разцветки – черно, бяло и титаниев цвят.Всички страници от статията:

 1. In Win
 2. GRone - основни спецификации
 3. GRone отвън
 4. GRone отвътре
 5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: ,4 коментара

 1. 1 Анонимен // 08.07.2016 в 20:26

  Определено не ми харесва. На българския пазар продължават да са дефицитни 9 слотовите кутии и тези, които искат да си направят система с 3gpu-та имат прекалено ограничен избор от шасита.

 2. 2 Касапин // 09.07.2016 в 13:10

  IN win, и на мен почти никога не са ми харесвали, а и цените винаги са им много високи, ама за всеки влак си има пътници…
  Може и да няма, кутии, ето ти два варианта. Единия е да си купиш FD Define XL R2, имам същата кутия, и уникална за парите си, огромна, и побира абсолютно всичко в нея. Втория е да търсиш кутия тип HP xw9300, или подобна на нея, в твоя случай искаш 9 слота, значи търсиш по изродски бивш развален сървър на HP или IBM, и за има няма 10-30 лева получаваш гигантска кутия, и можеш да си я боядисваш и модифицираш, както си сметнеш за добре.

 3. 3 smart // 10.07.2016 в 20:27

  Винаги можете да си поръчате какво желаете от външен магазин. Щом българските дистрибутори не се справят.
  Иначе тези три разцветки на IN WIN са хубави, не виждам какво не им харесвате.

 4. 4 Иво // 12.07.2016 в 12:41

  Никакъв стил , никаква класа и безумна цена :) няма как да стане …