Упоритият труд се възнаграждава: Анализаторите признават успеха на процесорите Ryzen™ Pro в бизнес сегмента

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.09.2018, 1,587 показвания

24.09.2018 – Когато AMD за първи път пусна Ryzen PRO процесорите за бизнеса през лятото на 2017 г., компанията предизвика оживление в този важен за нея сегмент. През м. май т.г. предложенията се разшириха с нови Ryzen PRO чипове с вградена Radeon™ Vega графика.

Само за 8 месеца AMD пусна 20 нови Ryzen процесора, сред които 7 от семейството Ryzen PRO, насочени към съвременния бизнес потребител. Това позволи на компанията да достигне своя най-широк портфейл от продукти за бизнеса за цялото си съществуване. Но още по-забележимо е сериозното предлагане на AMD-базирани бизнес системи от водещите играчи тук като Dell, HP и Lenovo.

Успехът в корпоративния сектор не остана незабелязан от анализаторите на ИТ индустрията, като положителна оценка и признание бе получена от експертите на Canalys, IDC и Gartner.

Допълнителна информация по темата може да се намери в блог-публикацията на Джон Морис, старши директор и управител на поделението за продажби в корпоративния сегмент и бизнеса с работни станции на AMD.


Етикети: , ,Коментари: