be quiet! Dark Rock Slim – ревю

be quiet! Dark Rock Slim – ревю

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 9.06.2019, 3,301 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5Заключение

Определено серията CPU охладители Dark Rock се усъвършенства с времето. Спомняте си какви драми имаше около монтажа на охладители от предходните поколения на тази серия. Сега вече това се е променило и е останало в миналото, независимо, че все още има какво да се желае в това отношение от bequiet!, но добрата новина е, че се работи в тази посока.
Dark Rock Slim е най-малкия член на тази фамилия охладители и неговата мисия е да спечели онези, които са умерени в своите нужни и не им е необходима върховата производителност на Dark Rock Pro 4, но пък искат да намалят обема на своята PC система, или да освободят пространство около процесорния сокет, без да прибягват до водни охлаждания.
Качеството на изработка на Dark Rock Slim е по обичайните високи стандарти на bequiet!, а елегантния и изчистен дизайн в черно, както и липсата на RGB ефекти, ала “китайска нова година”, го правят подходящ за всякакви асемблита.
Цената му от 129 лв., може да изглежда висока, но все пак за нея получавате наистина много качествена изработка и донякъде е оправдана.

Разбира се не може да се каже, че Dark Rock Slim не блести с представянето си, което е подобно на други охладители със 120 mm перка. Това обаче, с което наистина блести този охладител е изключително ниското ниво на шум. Той наистина е невероятно тих – едва се долавя при пълно натоварване. Независимо, че не блести като охлаждащи способности, той е повече от адекватен, даже и при умерен овърклок, така че може да се справи без проблем с всеки процесор до 8 ядра, или до TDP 130W. Моделът Slim е комбинация от добре изглеждащ безшумен охладител, с прилични охлаждащи способности и безпроблемно съжителство с DIMM модулите памет.Всички страници от статията:

 1. Начало
 2. Характеристики
 3. Поглед отблизо
 4. Представяне в тестовете
 5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: ,2 коментара

 1. 1 Dimcho // 11.06.2019 в 16:23

  тест

 2. 2 Dimcho // 11.06.2019 в 16:24

  Ако беше по-евтин, или поне с повече гаранция на перката, щеше да е значително по-интересен. Иначе е доста красив, но мен лично ми допада и кафявото на Noctua. Ревюто е хубаво, можеше да го опънете и срещу класическото CM 212 Evo (почти на половин цена).