ADATA XPG Gammix S5 512 GB SSD – ревю

ADATA XPG Gammix S5 512 GB SSD – ревю

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 13.06.2019, 3,260 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3


Заключение

Както можем да видим в сравнението ни, ADATA XPG Gammix S5 не е най-бързото SSD устройство от тези, които сме тествали, но въпреки това не означава, че не е бързо и че не представлява особен интерес. С цената си от около 155 лв. (за 512 GB), ADATA XPG Gammix S5 е едно доста достъпно решение за ъпгрейд на среден клас геймърска машина. То предлага осезаемо подобрение в скоростта в сравнение със SATA SSD моделите, а изобщо няма да споменаваме HDD дисковете. Разбира се ADATA XPG Gammix S5 е нещо като компромисно решение за PCIe 3.0 x4 NVMe устройство, което може да се види и от заявените спецификации и от резултатите от тестовете, но от друга страна цената му е много достъпна, което го прави доста добро ценово ефективно решение. Радва липсата на прегряване и съответствието със заявените скорости в спецификациите, както и големия буфер, който осигурява около 200 GB непрекъснат запис на данни на максимална скорост.
Наистина ако бюджета ви е ограничен, то ADATA XPG Gammix S5 трябва да е в челните места на вашия списък.Всички страници от статията:

  1. Въведение и характеристики
  2. Поглед отблизо и тестови резултати
  3. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3
Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Гого // 13.06.2019 в 14:35

    А хм, я пак това за значително повечето топлина. Ми може и да е повече, а може дори да не е повече. Проблемът е в размерите, гъстотата на елементите и така.